ĆERKA POBEGNE KAD JE VIDI!? ŠOK IZJAVA MODNE KREATORKE: Verica Rakočević otvorila dušu o deci!
Verica Rakočević, Foto: Dragana Udovičić

hit

ĆERKA POBEGNE KAD JE VIDI!? ŠOK IZJAVA MODNE KREATORKE: Verica Rakočević otvorila dušu o deci!

Karakteri njene dece se u potpunosti ne podudaraju!

Objavljeno:

Modna dizajnerka Verica Rakočević ima troje dece, sina Miodraga i ćerke Elenu i Milenu. I dok mediji redovno pišu o neobičnom životu njene naslednice Elene, o Mileni se u javnosti gotovo ništa ne zna.

Verica Rakočević
foto: Printscreen

Ona živi potpuno drugačijim životom od svoje majke, ali neverovatno liči na nju!

Milena je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

Verica i Milena neverovatno liče, a kreatorka ističe da je Milena potpuno drugačija od ostale dece.

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za "Elle". Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - rekla je jednom prilikom za jedan magazin ponosna majka Verica.

- Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca - navela je jednom prilikom kreatorka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.