PRVI PUT O LJUBAVNOM ŽIVOTU! MILICA PAVLOVIĆ VIŠE NE KRIJE: Posle 10 godina otkrila KOGA LJUBI!
Milica Pavlović, Foto: Printscreen/ YouTube/ Milica Pavlović

opa!

PRVI PUT O LJUBAVNOM ŽIVOTU! MILICA PAVLOVIĆ VIŠE NE KRIJE: Posle 10 godina otkrila KOGA LJUBI!

Muškarci prave jednu grešku kada je ona u pitanju.

Objavljeno:

Iako uglavnom ostaje nedorečena kada je reč o ljubavnom životu, Milica Pavlović je u poslednjem intervjuu otkrila da se ipak nešto dešava na ovom životnom polju, premda ništa senzacionalno i veliko da bi to podelila sa svima.

- Dešava se da se mesecima dopisuješ sa nekim, izlaziš, čak se i desi poljubac ili nešto više, ti već sledećeg jutra ne znaš na čemu si. Mogu da volim do koske, ali ne i da ne znam u šta se upuštam sa partnerom - ispričala je pevačica i dodala:

- Često pričam sa prijateljima upravo o takvim stanjima. Ko se tu čega plaši i zar je bitno ko će kome prvi da se javi? Ako ima strasti, interesovanja i neke lepe energije, svako svoj ponos može da ostavi po strani.

- Dozvoljavala sam sebi slično ponašanje. Učila sam na svojim greškama, radila sam na tome da do sličnih situacija ponovo ne dođe. Ako rešim da sa nekim ostvarim bilo koju vrstu odnosa, nastojim da budem otvorena i iskrena od samog početka, što očekujem i od drugih - dodala je Milica.

- Imala sam emotivnih lomova, kao i svaka žena. Na svu sreću, bili su kratkog daha. Unutrašnjom snagom uspela sam da se izborim, odolim iskušenjima i eliminišem pogrešne izbore - podvukla je Pavlovićeva.

- Stičem utisak da ljudi danas ne žele da zagrebu ispod površine onoga što vide. Tu zapravo i nastaje nerazumevanje. Muškarci me idealizuju i to je najčešća greška koju prave - zaključila je pevačica.

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.