Kako su nas svetski mediji naduvali 100 puta: 10 srpskih zvezda koje su po svetu predmet sprdnje i zezanja!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Svetska slava

Kako su nas svetski mediji naduvali 100 puta: 10 srpskih zvezda koje su po svetu predmet sprdnje i zezanja!

Dok nas svet ljubomorna gleda zbog Novaka Đokovića i njegovih uspeha, s druge strane ima i onih koji nas žešće blamiraju
Objavljeno: 16:23h

9. Ovde je niko ne šiša 2 odsto, ali zato stranci...

Britanski tabloid "The Sun" na svom portalu objavio je tekst o Dunji Ilić sa naslovom "PRETUČENA ZBOG PRELASKA U ISLAM Prelepa srpska pop zvezda prekrivena krvlju strahovala da će je ubiti u divljem napadu zlih fanatika".

foto: Printscreen

U naslovu se navodi da je njen prelazak u islam bio uzrok napada, međutim u daljem tekstu čitaoci mogu da pročitaju da su Dunju pretukli zato što je Srpkinja, kao i da se ona požalila kako su njeni sunarodnici reagovali na ovaj napad.

10. Bahata Aleksandra Meljinčenko

Britanski Dejli Mejl posvetio je celu jednu stranu bivšoj modelsici Aleksandri Meljničenko i njenom suprugu.

Britanski "Dejli mejl" piše da se "bahati srpsko-ruski bračni par" ne stidi da svoj novac troši na "najekstravagantnije moguće načine".

Prvo su se fokusirali na njihovu jahtu, "kreativno nazvanu 'Motorna jahta A', koja je duga 120 metara, teška skoro šest tona, ima stakla od četiri centimetra, koja su otporna na eksplozije. Jahta ima osam paluba, a na čestoj je helipad".

foto: Printscreen

Pisali su o njihovim kolima, avionima, stanovima i kućama, a onda su se okrenuli brzo na Aleksandru.

Dejli mejl piše da se Aleksandra na svečanim prilikama pojavljuje u dizajnerskim modelima basnoslovne vrednosti, ali da ostalim danima uglavnom nosi farmerke i majicu.

Britanci pišu da se gospođa Meljničenko nekada bavila manekenstvom, kao i da je imala samo 17 godina kada je postala članica muzičke grupe Models. "To je srpski odgovor na Spice Girls", piše "Dejli mejl" i dodaje da su te devojke, između ostalog, pevale i o ljubavi prema novcu.

"Njen otac Srbin bio je arhitekta, a majka Hrvatica se bavila umetnošću. Aleksandra je išla u matematičku gimnaziju u Beogradu, a potom je studirala međunarodni menadžment", nazivaju je srpskom "Anđelinom Džoli", ali kažu i da ona govori engleski, španski, italijanski, ruski i srpski.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.