OBOŽAVALI SMO GA KAO MALOG NECU U "SREĆNI LJUDI", POHAĐAO JE MIKINU ŠKOLU: Danas je DRUGAČIJI, ima i drugi posao!
Foto: Printscreen

da li ga se sećate?!

OBOŽAVALI SMO GA KAO MALOG NECU U "SREĆNI LJUDI", POHAĐAO JE MIKINU ŠKOLU: Danas je DRUGAČIJI, ima i drugi posao!

Glumca pamtimo iz popularne serije "Srećni ljudi"..

Objavljeno:

Malog Nece iz serije "Srećni ljudi" svi se dobro sećamo, a glumio ga je Janko Milivojević koji danas ima 34 godine, divnu ćerkicu i bavi se potpuno drugačijim poslom.

Janko je gostovao zajedno sa ćerkom Kajom u jednoj emisiji, a tokom razgovora se prisetio dana kada je dobio ulogu u "Srećnim ljudima" i kada je postao popularan kao mali Neca. Imao je tada 6 i po godina, a na audiciju je, kako je otkrio, išao kod Miroslava Mike Aleksića, čiju je glumačku školu kasnije i pohađao.

- Tada je bila jedna škola glume. Pre toga sam glumio u pozorištu i onda su izabrali nas nekoliko da se pripremamo za tu seriju. Izabrali su mene, jer sam im se izgleda najviše svideo - rekao je Neca.

- S početka sve je to delovalo zanimljivo, ali kada kola dođu po mene oko 11 časova, a ja se u to vreme igram sa vršnjacima, ja moram na posao - naveo je Janko tada.

1 / 3 Foto: Printscreen

Milivojević danas radi u galeriji na Banovom Brdu i u tom je poslu preko 15 godina, a nastavio je očevim stopama i da razvija porodičnu tradiciju.

Kaže da je zadovoljan i da se bavi onim što voli.

- Dva rođena brata ne žive u Srbiji, tako da je na meni bilo da nastavim ono što je otac već 30 godina radio. Za snimanje serije me vežu samo lepe uspomene, ali moj honorar u vreme inflacije za tri godine rada nije mogao da isplati jedno porodično letovanje. Ipak, nije interes bio vezan za materijalno, više je bio entuzijazam - zaključio je Milivojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.