POZNATA SRPSKA STARLETA KRIJE SVOJE SINOVE OD JAVNOSTI, A SUŠTA SU SUPROTNOST OD NJE: Zbog njih je počela biznis!
Foto: Printscreen/Facebook/Branka Milijancevic

OPA!

POZNATA SRPSKA STARLETA KRIJE SVOJE SINOVE OD JAVNOSTI, A SUŠTA SU SUPROTNOST OD NJE: Zbog njih je počela biznis!

Branka ima dvoje dece od dvojice partnera.

Objavljeno:

Nekada najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, danas je vlasnica nekoliko striptiz barova, a od skoro i direktorka jedne privatne televizije.

Njena gostovanja u emisijama i dalje privlače veliku pažnju, jer bez lažnog moralisanja iznosi stavove, ali privatan život drži daleko od javnosti.

Branka Blek Rouz
foto: Youtube

Mnogi ne znaju da je Branka majka dvojice sinova, koje je dobila sa dva različita partnera. Brankin stariji sin zove se Vladimir ima 29 godina, a mlađi je Aleksandar i pet godina je mlađi.

Ona o njima retko priča u javnosti i tek ponekad ih pokaže na društvenim mrežama. Branka je 2017. godine prilikom ulaska u u rijaliti šou “Zadruga” priznala da je zbog sinova počela da se bavi striptizom.

“Moja dva sina su za mene sve u životu. Oni su motiv i podstrek za sve. Ja sam ovim poslom počela da se bavim kada su bili mali i to zato što sam htela da im omogućim lepši život. Mnogo su bili teški dani. Nisam imala para svom detetu ni čokoladnu bananicu da kupim. Radila sam i po pekarama, i mesarama, i na tezgama po velikom minusu. Ne stidim se nijednog posla, pošteno treba raditi i zaraditi. Jednog dana bog me pogledao i počela sam da se bavim ovim poslom”, ispričala je Branka Blek Rouz na televiziji “Pink”.

Branka Blek Rouz
foto: Printscreen

Branka je savremena majka, sa decom ima drugarski odnos, a oni neretko dođu i u njen striptiz bar, gde je i nastala fotografija koju vidite iznad.

Brankini sinovi su dosta drugačiji od majke. Ne vole javni život i skandale, posvećeni su obrazovanju.

Vladimir je prošle godine zavšio Fakultet za poslovno industrijski menadžment, dok je mlađi privatnu srednju školu pre nekoliko godina završio sa odličnim uspehom.

Zanimljivo je i to da se Brankin stariji sin zabavljao svojevremeno sa devojkom koja je radila u klubu njegove majke.

“Devojka mog sina igra kod mene u klubu. Ona je od njega napravila dobrog čoveka. Nije striptizeta, nego dens igračica. Postao je bolji čovek pored nje, odgovorniji”, rekla je Branka za “Blic” pre nekoliko godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.