SAŠKA KARAN ŽELI DA STRPA ERU U ZATVOR? Još 6 žena se pojavilo koje optužuju pevača za zlostavljanje!
Foto: Print Screen Youtube

AUUUU!

SAŠKA KARAN ŽELI DA STRPA ERU U ZATVOR? Još 6 žena se pojavilo koje optužuju pevača za zlostavljanje!

Kako kaže Saška, tih šest žena rešilo je da tuži Ojdanića i ojade ga za pare i imovinu.

Objavljeno:

Pevačica Saška Karan nedavno je u javnosti priznala da ju je Era Ojdanić seksualno napastvovao pre mnogo godina.

Era se branio od ovih njenih optužbi, međutim, sada se, kako Saška tvrdi, pojavilo još šest žena koje su od Ojdanića doživele isto.

Kako kaže Saška, tih šest žena rešilo je da tuži Ojdanića i ojade ga za pare i imovinu.

Saška Karan
foto: Printscreen

“Javilo mi se još šest žena sa raznih strana koje je Era napastvovao. Neke su već starije žene, a neke bogami i mlađe. Jedna od njih sad živi na Novom Zelandu, druga u Kaliforniji, ostale su ovde u okolini. Dogovaramo se sve da ga tužimo. Ja lično imam dva advokata i te žene po jednog. Sa osam advokata taj matori kicoš i hvalisavac ide direktno u zatvor. Uzeću mu motel jer se mnogo k*rči sa njim”, započinje priču pevačica i objašnjava kako je reagovala kad je čula da Era beži u Albaniju da se ženi.

Era Ojdanić
foto: Youtube printscreen

“Čujem ovih dana da moli televizijske urednike da me cenzurišu, sve živo pokušava kako bi me zaustavio. Optužuje me kako mi treba reklama preko njega. Taj isti Era je zarad reklame u prisustvu fotografa sramno urlikao na sahrani Bore Drljače prenemagajući se i folirajući se. Hvali se da ide da se ženi u Skadar, od toga nema ništa, matori je jednom nogom u grobu, čeka ga Bora Drljača.”

“Možda pre želi dole da pobegne da se sakrije jer je nanjušio da mu se sprema zatvor. Krije se kao neki pacov, ali policija će ga naći gde god bio”, kaže Saška za Star.

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.