HIT! RADE NA BEBI! ZORICA BRUNCLIK PONOVO ŠOKIRALA IZJAVOM: "Kaže da dignem ono što se diže, sve žene znamo..."
Zorica Brunclik, Foto: Dragana Udovičić

ŠTA REKOSTE!?

HIT! RADE NA BEBI! ZORICA BRUNCLIK PONOVO ŠOKIRALA IZJAVOM: "Kaže da dignem ono što se diže, sve žene znamo..."

Pevačica priča da je vredno radila na fizičkom izgledu, kako bi imala savršenu liniju

Objavljeno:

Pevačica Zorica Brunclik je tokom gostovanja u emisiji „Premijera” otkrila da je prethodih meseci imala višak vremena koje je iskoristila kako bi radila na sebi i svojoj liniji, a priznala je i da je uspela da smrša.

Naime, usled slabog angažmana zbog epidemiloške situacije, ona se posvetila svom fizičkom izgledu, a pevačica je otkrila i da joj suprug Miroljub Aranđelović Kemiš pomaže na jedan poseban način.

– Pazite, to izgleda ovako. Ja se znojim, padam u nesvest, ona instruktorka kaže da dignem ono što se diže, sve žene dobro znamo šta… Znamo šta se diže kad se vežba, ali zadnji teg… A on sedi u stolici za ljuljanje sa čašom viskija i viče: „Zorka, slušaj je, šta radiš to?!”. I tako se on umara, njemu je uvek najteže – rekla je pevačica kroz osmeh u emisiji „Premijera”.

Zorica Brunclik
foto: instagramscreen

Podsetimo, Zorica i njen emotivni partner su se vakcinisali, a pevačica se u svom maniru našalila da se zbog ovoga zabrinula za Kemišovu plodnost.

– Miroljub i ja smo dugo razmišljali da li da se vakcinišemo ili ne, s obzirom da kažu da se to odražava na plodnost. Mi smo planirali još jedno dete. Međutim, đavo je odneo šalu. Mi imamo četvoro dece, pa ako se desi, desi se. Vakcinisali smo se ipak – rekla je Zorica Brunclik.

Bonus video:

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.