DOKLE VIŠE?! BAKA PRASE I BIZA JAVNO DOGOVARAJU BRUTALNU TUČU: Psovke,pretnje, teške reči - JAVNOST ZGROŽENA!
Foto: Printscreen

šok!

DOKLE VIŠE?! BAKA PRASE I BIZA JAVNO DOGOVARAJU BRUTALNU TUČU: Psovke,pretnje, teške reči - JAVNOST ZGROŽENA!

Nisu štedeli uvrede!

Objavljeno:

Ivan Mitrović Biza postao je poznat izazivajući na meč žestokom momka devedesetih i zadrugara Kristijana Golubovića, i najavljujući da će se taj spektakl održati u nekom od rijaliti programa. Poslednjih meseci, on je tvrdio da će se potući sa Kristijanom u oktagonu, pred kamerama "Zadruge".

Produkcija se još nije oglašavala o ovome, i nije ni potvrdila ni demantovala Bizine najave. No, dok čekamo da vidimo da li će do okrašaja u Imaginarijumu doći, Biza ne sedi skrštenih ruku. On je već nekoliko puta snimao svoje šaljive mečeve sa drugim jutjuberima, a sada je "zaratio" i sa Bakom Prasetom.

1 / 2 Foto: Instagram

Njih dvojica su se prepucavali porukama, a cela prepiska je objavljena na Instagramu.

- Ko je za to da prebijem ovo prase? - pitao je Biza svoje fanove, dok je Baka Prase pitao svoje pratioce da li da raznese "Don Propalicu" ili da ga poštedi.

- Pet hiljada evra će da te košta. Ti i ja. Tuča. Pokidaćeš sa pregledima i izgubićeš, šminkeru. Moram da te prebijem javno, da ti se smeje ceo Balkan - pisao je Biza Baki, između ostalog.

- Možeš da dobiješ paštetu i batine. Nemaš ti para da te ja tagujem - odgovarao je Baka, a sve vreme njih dvojica su se častili psovkama i uvredama.

Deo prepiske pogledajte u galeriji:

1 / 4 Foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.