NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI! SVI SMO JE OBOŽAVALI U FILMU MRTAV LADAN, A DANAS JE DRUGAČIJA: Pogledajte kako izgleda!
Foto: Youtube

divno!

NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI! SVI SMO JE OBOŽAVALI U FILMU MRTAV LADAN, A DANAS JE DRUGAČIJA: Pogledajte kako izgleda!

Da li je se sećate?

Objavljeno:

Taru Manić smo upoznali u hit filmu "Mrtav ladan" u kojem su igrali Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Nenad Jezdić, Bata Paskaljević... Pre nekoliko godina smo saznali da studira režiju, a sada je čeka još jedna premijera.

Iako je film "Mrtav ladan" okupio naše najbolje domaće glumce, kada pomislimo na ovaj film, prvo pomislimo na kultnu rečenicu koja čak i nije bila u scenariju:

"Neću da ti kažem, ćelavi".

Izgovorila ju je Tara Manić, slatka saputnica Nikole Đurička i Sonje Kolačarić, danas rediteljka koju za koji dan očekuje premijera predstave "Dan kada više nije bilo ja" u Beogradskom dramskom pozorištu.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen/MONDO PORTAL

Komad neobičnog imena "Dan kada ja više nije bilo ja", jednog od najčešće izvođenih i najnagrađivanijih nemačkih autora 21. veka, specifičnog pripovedačkog izraza, Rolanda Šimelpfeniga biće premijerno izveden 6. marta u Beogradskom dramskom pozorištu.

Režija je poverena rediteljki Tari Manić, koja je objasnila da je u prestavi reč o priči o običnoj porodici u kojoj se jednog dana desi nešto neobično - ostvari im se ono o čemu su krišom sanjali - u porodičnom domu se pojavljuju dvojnici roditelja.

Mondo je pre nekoliko godina razgovarao sa rediteljko, tada studentkinjom treće godine režije, koja je otkrila i ko joj je rekao da doda ono "ćelavi".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.