KAŽU DA JE FAMME FATALE MEĐU SRPSKIM GLUMICAMA: I italijanski šmekeri luduju za njom, ali se plaše da joj priđu!
Foto: Privatna arhiva

okreću se za njom i Italijani

KAŽU DA JE FAMME FATALE MEĐU SRPSKIM GLUMICAMA: I italijanski šmekeri luduju za njom, ali se plaše da joj priđu!

Mlada i talentovana Nevena zrači kako svojom lepotom i atraktivnim izgledom tako i inteligencijom, obrazovanjem, kulturom i harizmom

Objavljeno: 13:07h

Nevena Šarčević slovi za jednu od najlepših srpskih glumica. Njena misteriozna lepota mami muškarce, pa čak neki kažu i da je prava "famme fatale" (fatalna žena).

Međutim, kako saznajemo iako je često na meti brojnih udvarača, ona je vrlo probirljiva i odbija svakog ko nije po njenom ukusu i kriterijumima.

Kako je poznato javnosti, glumica je završila Akademiju lepih umetnosti, Filološki fakutet i ima master diplomu sa Milanskog univerziteta.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

Izuzetna seksualnost pomešana sa inteligencijom privlači muškarce i to ne samo u Srbiji, nego i one po Rimu i Parizu, Napulju, gde često putuje zbog svojih obaveza.

Pokušali smo da saznamo i da li Nevena ima dečka, ali bezuspešno, jer intimni život krije kao zmija noge baš kao što je nedavno izjavila za naš portal:

- Ne kačim porodicu i ljude na društvene mreže, neću da ih zlostavljam samo zato što sam ja to izabrala, a oni nisu. Poštujem njihovu privatnost i intimu.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

Zanosna glumica fascinirala je žiri u Napulju na međunarodnom festivalu kao i druga tržišta. U Urgentnom centru gledamo je kao doktorku koja je izuzetno pobudila maštu jačem polu. Ne krasi je samo fizička lepota, već iz nje izbija i harizma pod čijim dejstvom ljudi u njenoj blizini trepere. Energična je i odvažna.

Igra šah sa najjačim oponentima. Italijanski i holivudski producenti kada dođu u Beograd prvo nju zovu. Govori 4 jezika.

Zbog čega još nije dobila neku glavnu ulogu shodno njenom jakom karakteru ne znamo, a ona nam poručuje:

- Za sve postoji pravo vreme! Kad lava iz Vezuva proradi ništa ispod nje neće ostati. To je prosto, priroda.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

Kako kaže, mnogi je se i plaše jer ne mogu da stanu na crtu s njom po lepoti i obrazovanju. I nemaju adekvatan pristup koji zahteva domišljatost u pristupu te onda zaista, upoznaju jednu kulturnu osobu.

Neki joj kažu da se ne uklapa u ovaj sistem vredenosti dok je potajno žele.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.