BORILA SE SA ANOREKSIJOM, IMALA SAMO 37 KILOGRAMA: Naša voditeljka PADALA U NESVEST zbog gladi, sada otkrila...
Foto: Pritnscreen

POTRESNO

BORILA SE SA ANOREKSIJOM, IMALA SAMO 37 KILOGRAMA: Naša voditeljka PADALA U NESVEST zbog gladi, sada otkrila...

Pobedila je!

Objavljeno:

Mlada voditeljka Ksenija Bujišić je priznala da se borila sa opakom bolešću - anoreksijom i da je imala svega 37 kilograma. Ovo je bio veoma težak perod za voditeljku, ona nije primećivala koliko je mršava, dok joj je okolina stalno govorila da je premršava.

Ona je otkrila da je često padala u nesvest i to je opominjalo da mora da povede računa o svom zdravlju, ali da je već nekoliko dana nakon što se oseti bolje zaboravljala na to i nastavljala po starom.

- Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje - iskrena je bila Ksenija jednom prilikom za Pink.rs.

Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma i voditeljka je izjavila da je ovo dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve.

Voditeljka vremenske progonoze Tv “Prva” danas je majka Lore sa kojom provodi svaki slobodan trenutak, a dva meseca nakon porođaja vratila se na posao. Moramo priznati da Ksenija sada izgleda odlično.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.