PEVAČ VIŠE NE LIČI NA SEBE, čak mu je i KUĆA IZGORELA:“Nije mene dušo ubilo” je bio njegov hit, a onda se povukao!
Foto: Printscreen

hit

PEVAČ VIŠE NE LIČI NA SEBE, čak mu je i KUĆA IZGORELA:“Nije mene dušo ubilo” je bio njegov hit, a onda se povukao!

Radio je kao taksista

Objavljeno:

Pevača Gorana Dimitrijadisa Dimu svi znaju po pesmi “Nije mene dušo ubilo”, koja je ujedno i njegov najveći hit.

O njegovom životu malo toga se zna, a Dima je svojevremeno radio kao taksista, pa čak i 1994. godine kada je izdao i svoj prvi album, na kom se i pojavila ova legendarna pesma, piše Pulsonline.

Goran Dimitrijadis
foto: youtubescreen

Ipak, imao je priliku da na koncertima nastupa sa zvezdama kao što su Hani i Mira Škorić. Ujedno je nastupao i na proslavama, kao i po restoranima i kafanama, a kako se navodi, često je nastupao i kod veoma uglednih domaćina.

“Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njivu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu”, rekao je pevač svojevremeno, prenosi pomenuti medij.

“Dvehiljadite godine mi je izgorela kuća. Skroz. Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme”, rekao je Dima tada dodajući da ga je to, nesumnjivo, povuklo unazad kada je reč o muzici

(Espreso/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.