SESTRA LEPE BRENE JE PRVA POČELA DA PEVA OD NJE, A ONDA JE ODJEDNOM NESTALA: Uopšte se ne liče, sada živi u Kanadi!
Foto: ATA IMAGES

ŠTA VI KAŽETE?!

SESTRA LEPE BRENE JE PRVA POČELA DA PEVA OD NJE, A ONDA JE ODJEDNOM NESTALA: Uopšte se ne liče, sada živi u Kanadi!

Pevačica podelila fotku sa sestrom, mnogi govore da liče.

Objavljeno: 13:56h

Lepa Brena, koja trenutno uživa sa suprugom Bobom Živojinovićem u Italiji, svoj privatan i porodični život nije skrivala od očiju javnosti, a domaćoj publici je poznato i da ima brata Faruka, o kojem smo nedavno pisali, i sestru Faketu za koju retko ko zna kako izgleda.

Nakon što smo pevačicinog brata gledali kao jednog od učesnika u takmičenju "Nikad nije kasno", Brena je na svom Instagramu podelila i fotku sa sestrom i oduševila sve.

Faketa sa mužem i decom živi u Kanadi, a Brenina sestra na svakoj zajedničkoj slici dobije brojne komplimente, a bilo je i onih koji tvrde da njih dve mnogo liče.

Lepa Brena
foto: Printscreen

"Sestre, tako treba", "Faketa je lepotica", "Ništa se nije promenila", "Ličite", bili su samo neki od komentara na pevačicinoj fotografiji.

Lepa Brena je svojevremeno otkrila i da je Faketa počela da peva pre nje, odnosno da je prva u porodici uplovila u svet muzike.

"Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog, Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća", rekla je svojevremeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.