NAPOKON OSMEH NA LICU NAŠE BILJANE ČEKIĆ: Zahvaljujući "Dari iz Jasenovca" ISPUNILA SVOJU VELIKU ŽELJU, PRESREĆNA!
Foto: Youtube

divno!

NAPOKON OSMEH NA LICU NAŠE BILJANE ČEKIĆ: Zahvaljujući "Dari iz Jasenovca" ISPUNILA SVOJU VELIKU ŽELJU, PRESREĆNA!

Mlada glumica još jednom sabrala utiske o filmu, pa otkrila i da je konačno ostvarila jednu želju.

Objavljeno:

Mala Biljana Čekić ima svega 13 godina i postala je zvezda filma o kom su pisali i svetski mediji, ali i srpska heroina, kako su je nazvali na društvenim mrežama nakon emitovanja "Dare iz Jasenovca".

Biljana je maestralno odigrala svoju ulogu, a ova mala devojčica živi sa samohranim ocem, sestrom Dajanom (15) i bratom Stefanom (11) u selu Sreflije nedaleko od Kozarske Dubice, gde obavlja sve poslove oko imanja - od cepanja drva do rada na njivi, a sada je u svom uključenju u jutarnji program "Prve televizije" otkrila da joj je velika želja bila da vidi more, ali i još jednom sabrala utiske o filmu koji je rasplakao Srbiju.

Biljana je prvi put videla more nedavno, kada je zbog filma obišla i publiku u Crnoj Gori, a svoje oduševljene i želju da ode na letovanje nije krila.

"Crna Gora je prelepa i mnogo mi se svidela, prelepo su nas ugostili i baš je bilo lepo. Nisam nikada bila na moru, bila sam prvi put sada kada smo bili u Crnoj Gori. Bili smo u Budvi, prelepo je, volela bih da letujem tamo", rekla je mlada glumica, koja je nakon brilijantno odigrane uloge ostvarila veliku popularnost, te otkrila i kako se sa njom nosi.

Biljana Čekić
foto: Youtube

"Sve je ovo nestvarno, ne verujem šta se dešava", priznala je ona.

Glumica dodaje i da joj ne smeta što je mnogi sada zovu "Dara", ali i ističe veliku zahvalnost onima koji su joj pomogli u ovom ostvarenju zbog kojeg je dobila stipendiju za školovanje.

"Dobila sam stipendiju za školovanje. Mnogo sam zahvalna na svemu što su uradili za mene, ne mogu da izdvojim nešto, jer sve su bili tu. Ali eto, možda ta stipendija... Mnogo mi je drago i zahvalna sam svima", rekla je i otkrila da li je u školi učila o Jasenovcu, u kojem su nastradali i članovi njene porodice, pa još jednom sabrala utiske.

"Učili smo u školi o Jasenovcu, pričala mi je porodica. Moja prabaka je bila tamo i još neki moji rođaci. Nisam znala sve, nisam znala ono najgore... Kako su te ljude mučili i pta su sve radili, ali smo posle filma počeli više da pričamo. Gledali su svi i naravno da je prestrašno i meni je bilo teško da snimam, ali znaš da se to trenutno ne dešava, da je to bilo nekad. Uhvati te jeza", zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.