AU, ŽESTOKA SVAĐA SNEŽANA ĐURIŠIĆ I MILIJA: Pale teške reči, UVREDE I OPOMENE, tresao se ČITAV STUDIO! (VIDEO)
Foto: Youtube

SEVALE VARNICE!

AU, ŽESTOKA SVAĐA SNEŽANA ĐURIŠIĆ I MILIJA: Pale teške reči, UVREDE I OPOMENE, tresao se ČITAV STUDIO! (VIDEO)

Mili zaratio sa žirijem!

Objavljeno:

U sinoćnom izdanju "Zvezda Granda", takmičar Stefan Babić (27) iz tima Aleksandra Milića Milija bio je u duelu sa kandidatom Ane Bekute Alminom Selimovićem (25). Babić je odlučio da se predstavi pesmama ''Burma'' Dejana Matića i ''Nedelja'' od Džeja, dok je Almin to učinio pesmama ''Ostani'' Gorana Karana i ''Mangupska'' Zdravka Čolića.

Almin je dobio samo tri glasa, te će o njegovom baražu odlučiti Saša Popović, dok je Stefan direktno ispao bez ijednog osvojenog glasa, što je razljutilo Milija.

- 'Alo Popoviću je l' vidiš kako ti žiri glasa? Ovo je sramota, dečko je bio barem za pet glasova - rekao je Mili žiriju, pa se obratio Stefanu: - Bio si fantastičan, ovo što su uradili ima veze sa nečim drugim.

- Ja kandidatu broj jedan nisam dala glas, jer je druga pesma skroz pogrešna i previše ima falševa. Boja glasa i brundanje mi se nije dopalo - bila je kratka Marija Šerifović.

- Prva pesma i đene đene. A druga užas. Kiselina jedna, odglumljena emocija. Trpi bol sada Mili, znam da ovo boli. Ti generalno nisi bio dobar ali Milija boli - izjavila je Jelena Karleuša, a zatim je Mili pomislio da mu se žiri sveti za nešto.

Snežana i Mili
foto: Printscreen

Snežana Đurišić osetila se uvređeno pa je poručila muzičkom direktoru: - Nemoj o meni tako da pričaš! Vrlo je bezobrazno i nevaspitano. Nemoj da pričaš da se ja svetim tebi zbog kandidata. Ne možeš da kažeš da sam ja imala razlog da ne glasam za njega. Nije mi se dopalo i imam pravo na to - bila je jasna pevačica pa se obratila kandidatu: - Momak broj jedan, niko ne kaže da si loš pevač, ali večeras nije bilo dobro. Ovi ljudi ovde imaju ime i kredibilitet i glasaju po svom nahođenju, nisi ti ničija koleteralna šteta, nemoj da slušaš Milija.

S obzirom da se Stefan u više navrata obratio žiriju, na neprijatan način, Davidu je to itekako zasmetalo: - Vidi Mili, moj kandidat da se ovako obraća nekom od vas ja bih mu glavu otkinuo. Javno ti to kažem. Moram da ima poštovanja, a to od nas zavisi. Ti privatno imaš pravo da misliš da sam kreten, a na stejdžu budi pristojan.

Na kraju je ostalo samo da Popović odluči da li će pustiti Almina u baraž, i rešio je da hoće, na čemu se Bekuta zahvalila, a raspravu možete poslušati u videu od 02:04:35:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.