Gej parada i(li) fri silikoni! Ovo je novi najveći sukob Cece i JK: Posle ovoga nema dalje - poubijaće se!
Foto: Marina Lopičić, Daktilo, Dragan Kadić

Daj im vlast da vidiš kakve su

Gej parada i(li) fri silikoni! Ovo je novi najveći sukob Cece i JK: Posle ovoga nema dalje - poubijaće se!

Ovo ne pokušavajte sami kod kuće...
Objavljeno: 10:51h

Jelena za predsednika!

Nema tog problema koji JK ne može da reši, ali i stvori. Dokazala je nekoliko puta da se razume u politiku, državne strukture, ali i u tajne dosije, tračeve i sve što prati svakog solidnog političara.

Njena predizborna kampanja zaljuljala bi ceo Balkan, jer ako neko ume sebe da propagira, to je ONA!

Dakle šta bi se sve promenilo tokom Jelenine vladavine, i kako bi izgledala naša mala već napaćena zemlja u tom trenutku.

1. Gej parade svaki dan

foto: Fonet

JK je jedna od najvećih boraca za gej prava, voli žurke, nage ljude pa bi samim tim gej parada u Beogradu bila održavana svakim danom u popodnevnim časovima, a posle ko gde hoće.

2. Ekskluziva koja bi srušila svet

foto: Printskrin/Instagram/duskotosic

U novo izabranoj vladi Jelene Karleuše samo je jedan strejt ministar! I to ni manje ni više nego pevačicin muž Duško Tošić kao ministar za sport. Samo joj još treba i da se razmišlja gde je on u Vladi i šta radi i sa kim...

3. Opozicija bi uvenula

foto: Printscreen / Instagram / Cražnatović

Ovo zaista i mislimo donekle bukvalno, jer bi Karleuša svoju opoziciju, odnosno Cecu Ražnatović držala u zatvoru bez trunke botoksa. Dok bi predsednica bivala sve mlađa...pa znate nastavak.

4. Novo pravilo o dres kodu

Svi bi na sebi morali da imaju bar nešto od kože ili lateksa. To bi bila obaveza. Suknje isključivo iznad polovine butke, bez brushaltera i sa golim leđima.

5. Nema spavanja

foto: Print Screen Youtube

Insomnia bi bila državna bolest i nikako ne bi bila lečena, svaki oblik sna duži od 2 sata bio bi kažnjavan ispumpavanjem silikona po izboru sudije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.