BILI SMO NA OTVARANJU SALONA DIJANE DILINE! Čuvena kreatorka iskreno za ESPRESO - ŽENE ME ILI MNOGO VOLE ILI MRZE
Foto: Emilija Jovanović

GLAMUR

BILI SMO NA OTVARANJU SALONA DIJANE DILINE! Čuvena kreatorka iskreno za ESPRESO - ŽENE ME ILI MNOGO VOLE ILI MRZE

Otvaranje je bilo veoma glamurozno

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Modna dizajnerka Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Diline, otvorila je novi kozmetički salon. Otvaranje je bilo veoma glamurozno, uz zvuke violine i crveni tepih, a ekipa Espreso portala je bila tu kako bi vam prenela svaki deo te atmosfere.

Dijana je ekskluzivno za Espreso portal govorila o novom salonu, svom Instagram profilu koji prati veliki broj žena u Srbiji i o tome kako je biti majka troje dece i uspešna poslovna žena.

Govorite da je kreiranje haljina Vaša najveća ljubav, kako je došlo do toga da ovo bude Vaš životni poziv i posao?

- Studirala sam arhitekturu u Rimu, a studirala sam je isključivo jer su mi svi govorili da je kostimografija neisplativa u Srbiji. Međutim ljubav prema haljinama je pobedila, pa sam joj se vratila.

Kada počinje, a kada se završava vaš dan, budući da ste majka troje dece i veoma uspešna poslovna žena? Vaš Instagram profil ima preko 600.000 pratilaca i on je jedna velika obaveza…

- Moj dan niti počinje, niti se završava. Nema kraja. Instagram mi ne oduzima previše vremena, njime se bavim u hodu. Jednom rukom kuvam ručak, drugom uspavljujem bebu u kolicima, posao rešavam preko telefona koji mi bukvalno stoji na ramenu... Ja sam ustvari hobotnica.

Dijana Diline, Dijana Radonjić
foto: Emilija Jovanović

Kako je tekla priprema za otvaranje salona, koliko su dugo trajali radovi?

- Priprema za otvaranje salona je trajala samo četiri dana, to je sve teklo jako brzo. Radovi su trebali da budu gotovi pre Nove godine, ali pošto majstori kasne stalno, uvek budi neki problem, to je potrajalo duže. Ja sam spremila sve devojke, sve frizure, haljine...a sebe sam ostavila za kraj i eto nisam baš uspela. Haljina mi je stigla pre 10 minuta i velika mi je. O meni nema ko da brine, ja brinem o svima. Ali nema veze, bitno je da sve ide po planu što se otvaranja tiče. Ništa mi nije bilo stresno. Ja se stresem možda nekih 7 sekundi, posle toga nastavljam normalno.

Odakle crpite inspiraciju za haljine, da li imate neku muzu?

- Sama sebi sam muza. Šalu na stranu, kada vidim lep materijal ja odmah znam šta bih mogla da uradim sa njim. Tako i nastaju haljine, ali naravno moram da budem raspoložena. Kada nisam, ne mogu ni da kreiram ništa.

Šta sve nudite u Vašem novom salonu, kakav je koncept?

Salon je „open space“, sve je u staklu, tako da ovde devojke mogu da urade manikir, pedikir, da se našminkaju i naprave frizuru. Pošto smo u biznis kraju cilj mi je bio da žene ovde mogu da svrate bilo kad, da se srede, da nema čekanja. Ima 12 mesta za frizere u dve smene, isto tako i za manikir i pedikir. Plan je da sve žene uvek mogu da svrate i da se srede, a da ne čekaju i ne razmišljaju npr. gde da ostave decu. Jer ovde mogu sve da urade za kratak vremenski period, u isto vreme i manikir i pedikir.

Dijana Diline, Dijana Radonjić
foto: Emilija Jovanović

Zbog čega Vas žene u Srbiji toliko vole?

Žene u Srbiji me ili mnogo vole ili mrze. Ove što me vole, vole me jer sam prirodna, jer svoj život pokazujem onakav kakav jeste. Na Instagramu delim sve, i kada sam srećna i kada sam tužna. Često me porodica i prijatelji kritikuju zato što izbacujem sve iz privatnog života. I još jedna bitna stvar, kod mene je glamur jednostavan, a to žene vole.

Mnoge poznate dame nose Vaše kreacije, da li možete da izdvojite jednu koja po Vama zna najbolje da iznese Vašu haljinu?

Mnogo devojaka sa estrade su nosile moje haljine. I sve su znale da ih iznesu, jer su sve lepe i zgodne. Ne mogu da izvojim sad jednu, da mi je omiljena, jer ne želim da se iko ljuti. Čak i starije dame sa javne scene su ih nosile. Često me kritikuju kako nemam haljine za starije ili za punije dame, ali to nije istina. Ja pravim haljine za sve žene, bez obzira na godine ili težinu.

Kako i sama kaže ona voli jednostavan glamur, a enterijer salona je i više od toga. Sve je u beloj boji, sa zlatnim detaljima. Devojke su nosile kreacije poznate dizajnerke i sve je izgledalo kao da je bal. Na ulazu je bio crveni tepih, dve violinistkinje i puno balona. Modna revija je bila kao šlag na torti jer smo tu mogli da vidimo Dijaninu novu kolekciju. Kreatorka je na otvaranje pozvala svoje prijatelje i saradnike, a od poznatih faca bili su fudbaler Milan Borjan sa suprugom, manekenka Anđelka Tomašević i Adam Adaktar, poznatiji kao Bog obrva.

Podsetimo, Dijana Radonjić je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram gde redovno postavlja privatne snimke iz života, a najzanimljiviji su oni na kojima su njene ćerke bliznakinje. I one su bile na otvaranju salona kako bi mami pružile podršku.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u galeriji ispod texta:

1 / 13 Foto: Emilija Jovanović

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.