OBRAČUN PRED KAMERAMA VREDAN VRTOGLAVIH 50.000 EVRA: Ivana ULAZI DA UNIŠTI ŠA I TARU, sprema neviđeni PAKAO!
Foto: Instagram

šok!

OBRAČUN PRED KAMERAMA VREDAN VRTOGLAVIH 50.000 EVRA: Ivana ULAZI DA UNIŠTI ŠA I TARU, sprema neviđeni PAKAO!

Haos u najavi...

Objavljeno:

Ivana Aleksić, supruga repera i zadrugara Nenada Aleksića Ša, mogla bi uskoro da se useli na velelepno imanje u Šimanovcima.

Ivani je produkcija navodno ponudila honorar od 50.000 evra za obračun pred kamerama zbog muževljevog bliskog odnosa sa Tarom Simov.

"Otkako je Nenad ušao u Zadrugu, Ivana se držala po strani i nije javno želela da komentariše njegov odnos sa Tarom, koji već mesecima šokira celu Srbiju. Ali, svi njeni prijatelji znaju kroz šta prolazi i koliko joj je teško da gleda supruga kada se grli i ljubi sa Tarom. Još joj je mučnije da gleda njihove svađe, koje su prouzrokovane obostranom ljubomorom. Na Nenadu vidi jasne znake da je zaljubljen u Taru preko svake mere i zbog toga je rešila da okonča svoj brak čim njen suprug izađe iz rijalitija", rekao je neimenovani izvor blizak Aleksićevoj i dodao:

Ivana Aleksić
foto: Instagram printscreen

"Izbrisala je njegovo prezime sa Instagrama, skinula je burmu, a čak je i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu. Ali kako se sada čini, možda čak neće morati da sačeka Nenadov izlazak iz rijalitija kako bi mu sve sasula u lice, tim pre što je nedavno dobila ponudu da to uradi javno - priča naš izvor i dodaje da reperova supruga danima vaga šta da radi. vana ne voli da se eksponira javno i sve doskoro bilo joj je nezamislivo da uđe u „Zadrugu“. Međutim, budući da gleda kako njen suprug, iz dana u dan, izdaje njihovu ljubav zbog Tare, sve više joj ta ideja zvuči primamljivo. Želi da se suoči sa Nenadom i da mu kaže koliko ju je razočarao. Nju je najviše pogodilo to što joj je dva puta javno uradio gotovo istu stvar i tome želi da stane na put".

Ivana bi u narednim danima trebalo da se sastane sa produkcijom i saopšti svoju definitivnu odluku.

Do tada... njih dvoje ovako:

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.