Priveden dečko Rade Manojlović! Napravio haos na granici, a onda...
Foto: Marina Lopičić

novi problemi

Priveden dečko Rade Manojlović! Napravio haos na granici, a onda...

Rada Manojlović i Haris Berković imaju veoma turbulentnu vezu, a sad se pevač uvalio i u novi problem
Objavljeno:

Mlada pevačka zvezda i Radin višemesečni dečko navodno je zaustavljen na pasoškoj kontroli, a kako kod sebe nije imao radnu dozvolu, policija ga je privela.

Naime, Haris je imao zakazan privatni nastup humanitarnog karaktera na tradicionalnom muzičkom druženju u Švajcarskoj, ali ga organizatori nisu obavestili da bi i za to trebalo da ima radnu dozvolu.

Kada je došao na granicu, nastao je haos. Policija ga je privela i navodno je nekoliko sati proveo u pritvoru, prenosi "Express".

foto: Dragana Udovičić

Menadžer "Grandovih zvezda" za BiH , Toni Lehman rekao je:

– Harisa su zaustavili na pasoškoj kontroli tražeći mu radnu dozvolu. Kako je išao na nastup koji je bio više humanitaran nego komercijalan, ranije mu niko nije rekao da i za takvu vrstu nastupa treba dozvola. Zadržan je u policiji više od sata vremena na razgovoru nakon čega je pušten. Dobio je upustva kako i na koji način ubuduće da završava obaveze oko izdavanja radne vize – rekao je njegov menadžer.

Šta je bre sad ovo? Francuski biznismen poludeo za Cecom, planiraju i svadbu!

I sam Haris je potvrdio ovu priču te otkrio da u narednim danima radi na rešavanju tog problema s obzirom da ima još mnogo zakazanih nastupa u Švajcarskoj.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.