NADICA ADEMOV KONAČNO PROGOVORILA O ODNOSU SA ALEKSANDROM PRIJOVIĆ: Rekla je jednu rečenicu zbog koje se sve trese!
Foto: Printscreen Facebook

šok

NADICA ADEMOV KONAČNO PROGOVORILA O ODNOSU SA ALEKSANDROM PRIJOVIĆ: Rekla je jednu rečenicu zbog koje se sve trese!

“Nisam se sa njim čula”

Objavljeno:

Mlada pevačica Nadica Ademov je za kratko vreme, pre nekoliko godina, uspela da svojim vokalom osvoji srca publike, ali je i dospela u centar skandala kada je objavljeno da je optužila koleginicu Aleksandru Prijović za raskid njene tadašnje veze sa Stefanom Živojinovićem.

Iako je uvek izbegavala da odgovara na pitanja vezana za Breninu snajku, Nadica je ekskluzivno za štampano izdanje jednog medija, posle četiri godine, otkrila u kakvim je danas odnosima sa Prijom i bivšim dečkom.

“Prija i ja se nikada nismo svađale, samo smo se malo udaljile, ali smo i dalje u super odnosima i svaki put kada se vidimo, lepo se pozdravimo”.

Aleksandra Prijović
foto: printscreen

Da li si se u poslednje vreme čula sa svojim bivšim dečkom Stefanom Živojinovićem?

“Nisam se sa njim čula”.

Da li ti prija što te neki porede sa Šabanom Šaulićem?

“Kome ne bi prijalo. Svi znamo ko je bio Šaban Šaulić, kralj narodne muzike. Mogu slobodno da kažem da niko nikad od kolega neće doći do kvaliteta koji je on posedovao, ma koliko se trudili. Šaban je bio predivan čovek, uvek je bio tu za mene, a znam da je pomagao i mnogim drugim ljudima. Nije voleo svakome da objašnjava, već je to radio samo onima koje je zaista voleo i čiji glas je prijao njegovim ušima. On je mene uvek zvao „moja mala Vida iz Subotice”, po Vidi Pavlović, i to će mi zasigurno ostati u sećanju.

Bonus video:

(Espreso / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.