NJEMU TEA NE MOŽE DA ODOLI: Pevačica prvi put otkrila koji KOLEGA joj se DOPADA, a onda se dotakla ZLOSTAVLJANJA!
Foto: Damir Dervišagić

espreso intervju

NJEMU TEA NE MOŽE DA ODOLI: Pevačica prvi put otkrila koji KOLEGA joj se DOPADA, a onda se dotakla ZLOSTAVLJANJA!

Najviše bih bacila akcenat na roditelje jer mislim da su oni ti koji moraju da komuniciraju sa svojom decom jer nije moguće da pustiš dete da bude godinu dana, 10 godina ili 15, negde i da ne znaš da on preživljava ozbiljnu traumu

Objavljeno:
Lazar Stanušić

U Espreso redakciju svratila je vatrena Tea Tairović sa kojom smo razgovarali na različite teme.

Ona se dotakla svoje karijere, ali i društvenih pitanja na koje je davala zanimljive odgovore.

Obzirom da je Korona aktuelna već godinu dana, nismo mogli, a da je ne pitamo da li se ona još uvek čuva ili joj je pažnja malo popustila.

Tea Tairović
foto: Sonja Spasić

- Ja sam odlično, a što se Korone tiče, ne znam kako da odgovorim jer mi se čini da je svaki odgovor pogrešan. U principu, ako lekari o tome ne znaju sve, kako možemo mi obični smrtnici znati bilo šta o toj temi, tako da mislim da je to individualno, ko misli da je opasno za njega i njegovu okolinu treba da povede više računa, ko ne smatra, ne treba i tog razmišljanja se držim.

Teu smo pitali da li je još uvek u vezi sa misterioznim gospodinom koji je slao avione po nju.

- Nisam (smeh). Ja nikada nisam potvrdila da li je slao avione ili ne, a neću ni sada potvrditi jer je to prošlo.

Odmah smo je pitali da li joj sada neki muškarac privlači pažnju.

- Pa, uvek ima neko ko mi je zanimljiv, ali ne mora da bude vezano za ljubavne odnose, ali nemam vremena jer radim na novom albumu. - priča Tea, pa dodaje:

-Ja nisam od onih koji najvaljuju da će to biti nešto vrhunski i da će to biti nešto što nikada niko nije čuo, jer sve smo čuli. Mogu vam reći da je album po mom ukusu i da sam ga pevala iz srca i da je to nešto što ja osećam kao dobru muziku, a da li je to nešto što će se svideti svima ili se neće svideti nikome, to je već samo Bog zna. - zaključila je Tea.

Nismo mogli, a da je ne pitamo da li će uploviti u još jedan pevački duet.

- Rekla sam da neće biti duetu, ali mogu vam reći da razmišljam o jednom duetu, ali to je za sada samo plan.

Pitali smo je kako je proslavila praznike, da li je bila sa porodicom i generalno u kakvim je odnosima sa njima.

- Moja porodica je zdrava i srećna i jako smo bili i povezani, tako da volimo da provodimo vreme zajedno, pogotovu te praznike, te mi je to bio odmor za dušu.

Ako je porodica odmor za dušu, morali smo da je pitamo za kakav odmor služi estrada i kako komentariše estrade ratove.

Tea Tairović
foto: Emilija Jovanović

- Meni su omiljeni ljudi koji se ne spuštaju na taj nivo da bi banalizovali naš posao. Mislim da je idealan primer Saša Kovačević, on je najbolji primer kako to treba da se radi. On radi svoj posao i nema ga preterano u medijima, vodi svoju karijeru profesionalno i promišljeno, pa želim jednog dana da ja u tom smeru nastavim svoju karijeru.

Obzirom da se dosta pevača vakcinisalo, pitali smo je kakav je njen stav na tu temu.

- Ne bih da komentarišem jer su neki za, a neki protiv, ako bude uslov za vakcinaciju, tada ću se vakcinisati. Ja sam Koronu preležala, tako da se ja ne bojim za sebe, ali svojoj porodici bih savetovala da se vakciniše ako je to garancija da se neće razboleti.

I za sam kraj zamolili smo Teu da iskomentariše slučaj Mike Aleksića i celu dramu koja je nedeljama bila glavna tema u svim medijima.

- To je baš osetljiva tema, ali bih prvo uputila podršku devojkama koje su to preživele i uputila bih jedno divljenje tome što su skupile snagu da se suprostave, sigurna sam da im je bilo teško čim su čekale godinama da to urade. Najviše bih bacila akcenat na roditelje jer mislim da su oni ti koji moraju da komuniciraju sa svojom decom jer nije moguće da pustiš dete da bude godinu dana, 10 godina ili 15, negde i da ne znaš da on preživljava ozbiljnu traumu. Roditelji moraju da pričaju sa svojom decom, da do toga ne bi dolazilo ili barem da bi se sprečilo brže.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.