PROFESIONALNA! ZA ULOGU SU JE PRIPREMALI PSIHOTERAPEUTI!? Anđelka Prpić PREVAZIŠLA sva očekivanja, film POKIDAO!
Anđelka Prpić, Foto: Promo

briljirala!

PROFESIONALNA! ZA ULOGU SU JE PRIPREMALI PSIHOTERAPEUTI!? Anđelka Prpić PREVAZIŠLA sva očekivanja, film POKIDAO!

Glumica je izašla iz komfor zone i oduševila mnogobrojnu publiku

Objavljeno:

U domaće bioskope je stigao psihološki triler "Jedini izlaz" nastao iz pera scenariste Marka Popovića, u kojem, prvi put u dugometražnoj ulozi, igra Anđelka Prpić.

Glumica je u popularnoj "Šok-Tok" emisiji otkrila da su joj psihoterapeuzi pomogli da detaljno prouči lik Ane Kolar, koji tumači u istoimenom filmu.

Film je pogledalo čak više od 40.000 ljudi za jako kratko vreme, uz poštovanje svih epidemioloških mera. Glumica se tom činjenicom pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Pored Anđelke u filmu igraju Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković i Danica Maksimović.

1 / 3 Foto: TV Prva prinscreen

Nakon predstavljanja filma, Anđelka Prpić je objasnila šta za nju predstavlja "Jedini izlaz", ali i otkrila da je ovo "prvi film posle 20 godine u kojem je glavni protagonista žena".

Ovaj psihološki triler koji je nedavno imao bioskopsku premijeru i okupio je impozantnu glumačku ekipu.

Na Anđelkin račun stiglo je gomilu pozitivnih kritika s obzirom na to da je ovo njena prva triler uloga i da se glumica oprobala u skroz drugačijem stilu.

(Espreso)

,


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.