POKUŠAO DA JE UBIJE! Pevačica želela RAZVOD BRAKA, pa doživela JEZIVU I STRAVIČNU TRAUMU: "Uvukao me u kola..."
Foto: Dragana Udovčić

strašno!

POKUŠAO DA JE UBIJE! Pevačica želela RAZVOD BRAKA, pa doživela JEZIVU I STRAVIČNU TRAUMU: "Uvukao me u kola..."

Nije mogao da zamisli život bez nje..

Objavljeno:

Kraljica pop muzike Lepa Lukić imala je toliko uzbudljiv život da joj je malo falilo da zaseni i divu Elizabet Tejlor.

U karijeri koja traje već 56 godina prodala je osam miliona ploča održala na hiljade koncerata, osvojila na stotine nagrada, ali i srca muškaraca.

Lepa se udavala četiri puta, a prvi brak na nju je ostavio najveći utisak. Ona je u ispovesti otkrila kroz kakav je pakao prošla tada sa Tomom Lukićem.

- Udala sam se veoma mlada. Bila je to mladost ludost. Sve vreme našeg braka bio je mnogo ljubomoran. On to nije nikako mogao da obuzda, a ja zbog njega nisam htela da ostavim ono što sam najviše volela, pevanje - istakla je ona.

Pravi pakao je nastao kada je podnela papire za razvod. On je govorio da bolje da ga ubiju nego da živi bez nje. Pevačica se prisetila jedne prilike kada je sačekao ispred zgrade i pretio da će da je ubije.

- Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane i da ću zvati policiju. U tom trenutku je pukao i rekao da će noćas da završimo oboje. Uvukao me je u kola. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje. Hteo je da ubije i mene i sebe - rekla je pevačica.

- Kada smo stigli u šumu u parkirali se on je zavukao ruke u džep. Ja sam mislila da će da uzme pištolj, ali je izvadio češalj i krenuo da me češlja. Rekao je da me previše voli da bi mogao da mi naudi - istakla je pevačica za kraj.

Lepa je posle sedam godina uspela da se razvede od Tome.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.