NAŠ POZNATI PEVAČ TVRDI DA SU GA MENADŽERI PLJAČKALI DOK JE BIO NAJPOPULARNIJI: Ostavili su ga bez dinara i otišli!
Foto: Printscreen/Youtube/Bojan Marović

šok

NAŠ POZNATI PEVAČ TVRDI DA SU GA MENADŽERI PLJAČKALI DOK JE BIO NAJPOPULARNIJI: Ostavili su ga bez dinara i otišli!

Dok sam studirao bio sam gladan. Nekada nisam znao u kom gradu ležem, a u kom se budim - kazao je Marović u emisiji „Kec na jedanaest"

Objavljeno:

Poznati pevač Bojan Marović je na K1 televiziji pevao svoje najveće hitove s početka karijere i voditelju Bošku Jakovljeviću otkrio detalje iz svog života za koje kaže da nikada nikome ranije nije rekao.

Bojan Marović
foto: Damir Dervišagić

Nisam to nikada pričao, ali sam tokom života doživljavao strašne pljačke. Ščepali su me menadžeri kada sam bio veoma mlad, na vrhuncu karijere, nakon učešća na festivalu „Sunčane skale“ i sav novac koji sam zarađivao uzimali su za sebe. Nikada više nego tada nisam nastupao i imao koncerata, a kući sam odlazio nesrećan i depresivan. Dok sam studirao bio sam gladan. Nekada nisam znao u kom gradu ležem, a u kom se budim - kazao je Marović u emisiji „Kec na jedanaest“. - Trenutak kada sam shvatio da tako više ne može bio je onaj kada sam se probudio s pečatima na glavi i sa pramenovima kose u rukama. Tada sam pozvao majku i pitao je šta da radim, požalio joj se da nemam novca, a ona mi je rekla da ćemo sve zajedno, kao i uvek. Tada sam se i ošišao i rešio da krenem svojim putem. Da radim onako kako ja mislim da treba.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.