ČUVENA ENA POPOV SE DANAS UKLJUČILA U EMISIJU UŽIVO I PLAKALA KAO KIŠA:Svi su se potresli, njene reči razaraju srce
Foto: Printscreen, Tv pink

foto

ČUVENA ENA POPOV SE DANAS UKLJUČILA U EMISIJU UŽIVO I PLAKALA KAO KIŠA:Svi su se potresli, njene reči razaraju srce

U celom korona haosu, suprug i ja smo stekli nova prijateljstva. I čak kada neki momenat nije lep, izvučem nešto dobro - priča ona

Objavljeno:

Ekipa emisije ''Premijera - Vikend Specijal'', našla se u rodnom gradu preminulog kantautora Đorđa Balaševića, odakle redovno izveštava o svim dešavanjima.

Pored brojnih ljudi koji su mu odali počast ispred porodičnog doma, ali i na gradskom trgu, oglasila se i Ena Popov, kao rođena Novosađanka.

Dirljivim rečima se prisetila Balaševića i istakla da joj je žao što nije znao koliko je voljen.

Ena Popov
foto: Printscreen, Tv Pink

Nažalost, danas smo se sreli ovim povodom. Šta reći? Kako gledam komentare na društvenim mrežama i u medijima, vidim da je izuzetno bio poštovan i cenjen. Volela bih da je znao koliko je bio voljen dok je bio živ - istakla je Ena.

On je više bio kućni tip. Svi mi Novosađani kada prođemo Cvijićevom ulicom smo se potajno nadali da ćemo ga sresti. I meni je otac otišao prošle godine i mogu da se saosećam sa gubitkom porodice. Ja njega jesam upoznala, ali nisam ga poznavala - dodala je ona sa suzom u oku.

U celom korona haosu, suprug i ja smo stekli nova prijateljstva. I čak kada neki momenat nije lep, izvučem nešto dobro - priča ona.

Moj otac je imao rak pluća dve godine i onda je došlo do toga da nije mogao da se izleči - ispričala je pevačica.

Mogu da kažem najlepše stvari o svom porodičnom životu, tek sada mogu da budem ono što jesam, mirna i spokojna. Tek sad sam se dozvala pameti -zaključila je ona.

Bonus video:

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.