I VELJKO RAŽNATOVIĆ JE GLEDAO "DARU IZ JASENOVCA": Oglasio se burom emocija, a jedna rečenica ZVONI U UŠIMA!
Foto: Promo

UH

I VELJKO RAŽNATOVIĆ JE GLEDAO "DARU IZ JASENOVCA": Oglasio se burom emocija, a jedna rečenica ZVONI U UŠIMA!

Ostvarenje čiji scenario potpisuje Nataša Drakulić izazvalo je veliku pažnju i brojne reakcije gledalaca među kojima su i javne ličnosti

Objavljeno:

Na prvom programu RTS-a, gledaoci su sinoć mogli prvi put da pogledaju dugo očekivani film "Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji govorio o stradanju Roma, Jevreja i Srba u logoru Jasenovac.

Ostvarenje čiji scenario potpisuje Nataša Drakulić izazvalo je veliku pažnju i brojne reakcije gledalaca među kojima su i javne ličnosti.

Nakon što su pogledali film, pevač Nikola Rokvić i bokser Veljko Ražnatović bili su među privim javnm ličnostima koji su prokomentarisali ostvarenje koje su veoma emotivno doživeli.

- Jako potresno iako sam dosta toga čitao o Jasenovcu... Još je strašnije gledati film kada si roditelj! Da se nikada nikome više ne desi ovakvo stradanje! Večna slava svim mučenicima - napisao je Rokvić.

- Srce mi je puklo - napisao je krtko Ražnatović.

Slične reakcije gledalaca preplavile su u toku protekle noći društvene mreže - mnogi su istakli da film izaziva burne emocije, veliku tugu i užas.

Bonus video:

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.