BOJANA RODIĆ OTIŠLA DA ČUVA MALOG ŽELJKA, PA NAPRAVILA NEVIĐENI SNIMAK: Svi su shvatili samo JEDNO!
Foto: Adria Media TV

OPA

BOJANA RODIĆ OTIŠLA DA ČUVA MALOG ŽELJKA, PA NAPRAVILA NEVIĐENI SNIMAK: Svi su shvatili samo JEDNO!

Inače, Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska nedavno je otkrila da njen sin s nestrpljenjem iščekuje rođenje deteta, te je ubrzo nakon što je saznao da mu je devojka trudna, počela da se sprema za dolazak unučeta

Objavljeno:

Nakon što su saznali da će postati roditelji, Bojana Rodić i Mirko Šijan uživaju u svim čarima, ali vredno rade na pripremama za roditeljstvo.

Kako se u porodici Rodić i Šijan željno iščekuje unuče, Bojana je na Instagram profilu podelila video - snimak koji je raznežio.

Bojana je na Instagram storiju objavila kako se igra sa sinom svoje sestre Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, Željka kako se igra sa njim, dok on u dubku oči da hoda, a na snimku se može čuti kako mu sve vreme tepa, pa su svi zaključili da je spremna za ulogu majke.

Inače, Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska nedavno je otkrila da njen sin s nestrpljenjem iščekuje rođenje deteta, te je ubrzo nakon što je saznao da mu je devojka trudna, počela da se sprema za dolazak unučeta.

- Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu - kaže Goca za jedan list i dodaje:

- Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba - istakla je Božinovska.

Bonus video:

(Espreso / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.