NAZIVALI SU JE POGRDNIM IMENIMA, HTELA JE DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Atraktivna manekenka DANAS ŽIVI ŽIVOT KAO IZ BAJKE
Foto: Profimedia

izborila se!

NAZIVALI SU JE POGRDNIM IMENIMA, HTELA JE DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Atraktivna manekenka DANAS ŽIVI ŽIVOT KAO IZ BAJKE

Nisu je štedeli...

Objavljeno: 19:38h

Manekenka Vini Harlou (26) i njen dečko Kajl Kuzma (25) uslikani su zajedno posle večere u jednom luksuznom restoranu u Malibuu, a manekenka je tom prilikom izgledala veoma zanosno.

Naime, ljubavni par je uslikan na večeri u "Nobuu" u Los Anđelesu, par dana nakon Dana zaljubljenih, zato što je tog datuma Kajl bio na putu sa ekipom Lejkersa. Tako je njihov Dan zaljubljenih odložen za dan kada se vratio.

Vini je tom prilikom nosila svetloroze haljinicu, sa svilenim povezom oko struka i roze "Fendi" tašnicu, a obula je bež salonke sa crnim pertlama. Manekenka je u prvi plan stavila svoje duge i savršeno oblikovane noge, a njena savršena silueta se nazirala u haljini.

Vini je imala crnu zaštitnu masku na licu, dok je dugu kosu pustila niz leđa, a ceo izgled je upotpunila dijamantskom ogrlicom.

1 / 3 Foto: Profimedia

S druge strane, NBA zvezda Kajl je bio u znatno opuštenijoj kombinaciji - iscepanim farmerkama i bež majici, preko koje je obukao braon jaknu. Košarkaš je nosio duboke crno-bele patike i belu zaštitnu masku na licu.

Uprkos što boluje od poremećaja pigmentaticije kože ili vilitiga, kanadska manekenka je veoma uspešna u svom poslu.

Ona je rođena 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke.

Kada je imala 4 godine, njoj je dijagnostifikovan vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je "zebrom", "kravom" i mnogim drugim pogrdnim imenima. Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole, čak je planirala i da se ubije.

Međutim, njen život se preko noći promenio. Naravno, na bolje. Naime, Vini je 2014. godine na Instagramu otkrila čuvena manekenka Tajra Benks. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja ovog takmičenja

Nakon toga, njena karijera je išla uzlaznom putanju. Sarađivala je sa mnogim brendovima a sada je jedna od najcenjenijih svetskih manekenki.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.