BUBA KORELI SE OGLASIO NAKON PUCNJAVE: Javno se IZVINIO za svoje postupke, svestan je svojih grešaka!
Foto: Printscreen/ Instagram/ bubacorelli

prenosimo u celosti

BUBA KORELI SE OGLASIO NAKON PUCNJAVE: Javno se IZVINIO za svoje postupke, svestan je svojih grešaka!

Nakon ovoga neće biti isto...

Objavljeno:

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, nakon provedenih pola dana u zatvoru, te hapšenja zbog pucnjave u Sarajevu, koja se dogodila u njegovom društvu, oglasio se pismom izvinjenja na svom Instagram nalogu.

Nakon puštanja iz pritvora, odlučio je da se obrati i izvini za svoje postupke, naglašavajući da se kaje.

- Povodom pojedinih medijskih natpisa osećam potrebu da se oglasim. Istina je da sam pre par godina napravio najveću grešku u svom životu, ali uz pomoć muzike i dobrih ljudi kojima sam okružen upoznao sam prave vrednosti. Ako sam u proteklom periodu ikoga uvredio svojim nekim postupcima, izvinjavam se. Moj imidž muzičara i javne osobe nije uvek ogledalo moje prave ličnosti. Koliko god da se trudim, svestan sam da nisam uvek najbolji primer i svestan sam svojih mana i grešaka - započeo je svoje pismo pokajanja Amar i nastavio:

Buba Koreli
foto: Dragana Udovičić

- Nisam tip koji se često javno oglašava, ali me duboko vređa neistina, te ovom prilikom želim da jasno demantujem bilo kakvu povezanost sa bilo kakvim grupama i organizacijama. Ovakve stvari duboko uznemiravaju mene, moju porodicu, moje prijatelje i saradnike. - napisao je Buba:

- Moje jedino zanimanje i moja najveća ljubav je muzika i tako će ostati. Hvala svima na razumevanju, podršci i ljubavi - napisao je Buba Koreli.

(Espreso/Srbiija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.