ADVOKAT POZNATOG REPERA SE OGLASIO: Buba Koreli je sve rekao, pa otkrio i zašto je bio na mestu PUCNJAVE!
Foto: Dragana Udovičić

STRAŠNO

ADVOKAT POZNATOG REPERA SE OGLASIO: Buba Koreli je sve rekao, pa otkrio i zašto je bio na mestu PUCNJAVE!

On je rekao da se tu slučajno zatekao

Objavljeno: 18:06h

Buba Koreli, čije je puno ime Amar Hodžić preksinoć se našao u žiži interesovanja kada je objavljeno da je na njegovog rođaka i na njega pucano.

Nakon toga, policija ih je i privela na razgovor i zadržala zbog izazivanja opšte opasnosti, nošenje oružja i nanošenja teških telesnih povreda. A sada se oglasio Hodžićev advokat Zlatko Ibrišimović objašnjavajući da će Buba Koreli u ovom slučaju najverovatnije biti svedok:

– Jednostavno nema nikakve veze sa događajem. Dakle, on je kazao da se tu slučajno zatekao, jer je krenuo da se vidi s rođakom kada se pucnjava dogodila. Što se tiče dva pištolja koja su pronađena kod njegovog rođaka, takođe je utvrđeno da nema veze s tim. Upravo zbog toga što se njegova priča ustanovila kao tačna, pušten je na slobodu. Jer, da je bilo drugačije zasigurno ga ne bi pustili s obzirom na to kakav je ovaj događaj imao odjek u javnosti – pojasnio je Ibrišimović.

Buba Koreli, Buba Corelli
foto: Printscreen/ Instagram/ bubacorelli

Advokat je otkrio da se reper u policijskom zadržavanju ponašao vrlo korektno te da je sasvim normalno, bez ikakvih problema dao izjavu inspektorima.

– On je danas ispitan u svojstvu osumnjičenog, ali uzimajući u obzir izjave drugih učesnika, kao i dokaze koje sam ja imao prilike da pogledam ne sumnjam da će on u daljem toku ovog krivičnog postupka imati status svedoka. On zaista nikako nije doprineo ovom događaju. Neka druga odluka bila bi iznenađujuća, ali opet videćemo šta će tužilac odlučiti – kazao je Ibrišimović.

(Espreso/Dnevni Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.