UŽIVANCIJA! BIVŠI VERENIK JELENE ROZGE DANE PROVODI NA MALDIVIMA: Društvo mu pravi zgodna crnka!?
Stjepan Hauster, Foto: Instagram printscreen

divan prizor!

UŽIVANCIJA! BIVŠI VERENIK JELENE ROZGE DANE PROVODI NA MALDIVIMA: Društvo mu pravi zgodna crnka!?

Bez violončela ne ide nigde!

Objavljeno:

Hrvatski muzičar Stjepan Hauser (34) je objavio fotografije i video snimke sa Maldiva, a mnogi od njegovih fanova se pitaju ko je misteriozna crnka koja mu pravi društvo.

Naime, muzičar je objavio obradu pesme "Despacito" koju je snimio na Maldivima, a video klip koji je objavio na Instagramu prikupio je više od 200.000 lajkova. Video snimke i fotografije Hauser je objavljivao i na Instagram Storiju, a na nekima od njih mnogi su uočili crnokosu ženu čiji su identitet poželeli da saznaju.

- Romantični odmor - napisao je on u opisu jednog video snimka u kom ispija šampanjac.

Neki su odmah pretpostavili da je reč o novoj Hauserovoj vezi. Iako se u poslednjih nekoliko godina povezivao s brojnim ženama, zvanično je u poslednjoj vezi bio s Jelenom Rozgom, s kojom je raskinuo 2017. godine.

Hauser je veoma popularan na društvenoj mreži Instagram, gde ga prati više od 2.4 miliona ljudi. Nakon što su neki od njegovih fanova počeli da nagađaju ko je misteriozna devojka, drugi su poručili Hauseru da uživa u životu.

- Ima 34 godine i slobodan je, pustite ga da uživa - samo je jedan od sličnih komentara.

Iako je otišao na odmor, Hauser se ni na Maldivima nije odrekao svog violončela. On sve vreme svira i uživa u lepoti muzike i prirode.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.