KRITIKUJU GA DA SE UGOJIO! Perućica za Espreso: Zbog zdravstvenih razloga ne mogu da treniram!
Foto: Dragana Udovičić

bori se!

KRITIKUJU GA DA SE UGOJIO! Perućica za Espreso: Zbog zdravstvenih razloga ne mogu da treniram!

Otkrio je kakve probleme ima.

Objavljeno:

Folk pevaču Ljubi Perućici u poslednje vreme na društvenim mrežama zameraju zbog toga što se previše ugojio. Nas je zanimalo kako on reaguje na te kritike i pošto je poznato da je preležao virus korona, zanimalo nas je i da li baš zbog toga izbegava teretane, jer je poznato da je ranije redovno trenirao.

– Ne smem još da treniram zbog zdravstvenih razloga, a pored svega se ne radi, sedi se kod kuće i eto rezultata, ali uskoro ću da se pozabavim time jer mene psihički ubija kako sada izgledam - otkrio je Ljuba za Espreso.

Ljubomir Perućica
foto: Youtube

A da li ti supruga Katarina Kolozeus zamera zbog toga što si se ugojio?

– Što je najgore, ne zamera mi, već mi daje podršku i govori mi da to nije strašno. Dodtani problem je što ona ne voli dijete i treninge, a ne voli ni da sprema samo za sebe hranu, pa je uvek problem da se hranimo zdravo i dijetalno, jer je njoj zdrava hrana bezukusna, bljutava i nije dovoljno slana. A ona kada spremi jelo to budu porcije za tri osobe - odgovorio nam je popularni pevač.

Poznato je da su se mnoge Ljubine kolege podvrgnule operaciji smanjenja želuca kako bi izgubili kilograme. Proverili smo da li i Perućica planira da uradi takvu jednu intervenciju.

– Ma ne, to ni ne planiram. Ja sam protivnik toga jer sam imao priliku da vidim da su neki ljudi zaista loše prošli posle takve operacije. To nije za igranje - rekao je Ljuba na kraju razgovora.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.