IZA OSMEHA I POGLEDA LEPE LUKIĆ KRIJE SE VELIKA PATNJA I BOL: Desio joj se ABORTUS, nije mogla da bude majka...
Foto: Printscreen/Parovi

ŠOK!

IZA OSMEHA I POGLEDA LEPE LUKIĆ KRIJE SE VELIKA PATNJA I BOL: Desio joj se ABORTUS, nije mogla da bude majka...

O ovoj bolnoj temi legenda narodne muzike izbegava da govori

Objavljeno:

Lepa Lukić, čuvena pevačica narodne muzike, u mladosti je imala abortus, a nakon toga želela je da ima naslednike, ali joj je želja ostala neostvarena.

- To je bilo pre više od 55 godina. Bila je to rana trudnoća, dete nije bilo praktično ni začeto kada sam ja abortirala. Mnoge to urade pa imaju po petoro, šesto dece - kazala je ona.

- Nisam znala da će to da se završi ovako. Ne znam i nikada neću saznati da li je taj abortus uticao na to da više nemam dece. Nije mi to niko rekao - svojevremeno je govorila o bolnoj temi, koju inače izbegava.

- Tada sam imala 25 godina i nije mi bilo vreme da rađam decu, htela sam karijeru. Normalno je da budem uspešna pa da stvaram porodicu. Onda se desilo to i nisam znala šta će da usledi - kazala je pevačica.

Lepa Lukić
foto: Printscreen Grand TV

Vlada Perović, pevačicin bivši muž otkrio je javnosti da zbog abortusa nisu mogli da dobiju decu.

- Ma koji crni bivši muž?! Kakve veze abortus ima sa njim, ja sam abortirala i posle toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće! Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Prevazišla sam ja tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo - rekla je nedavno Lepa Lukić za "Blic".

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.