BEZ DLAKE NA JEZIKU! ONA ĆE ZA NJU ZAUVEK BITI SARA, A NE ZOI: Nataša Bekvalac BRUTALNO o sestričini!
Nataša Bekvalac i Zoi, Foto: Printscreen

uvek iskrena!

BEZ DLAKE NA JEZIKU! ONA ĆE ZA NJU ZAUVEK BITI SARA, A NE ZOI: Nataša Bekvalac BRUTALNO o sestričini!

Pevačica ima jako blizak odnos sa Zoi.

Objavljeno: 14:50h

Atraktivna Novosađanka Sara Šekularac, koja se predstavlja alijasom Zoi, poznata i kao sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac, redovno iznenađuje javnost svakom svojom izjavom i pojavom.

Pevačicina sestričina pre par godina krenula je tetkinim stopama, međutim njih dve se bave drugačijim muzičkim pravcima.

Naime, u skorašnjoj "Šok-Tok" emisiji Nataša je prokomentarisala svoju naslednicu i rekla kako je ona za nju zauvek beba Sara, i da ne može da je nazove Zoi jer joj je čudno.

Takođe je pohvalila mladu Zoi da je brzo pronašla zajednički jezik sa mlađom publikom i da je preponosna na sve što je do sada uradila. Istakla je da joj je sigurno otežavajuća okolnost što je stalno porede sa tetkom jer su njih dve skroz dva različita sveta.

zabava, estrada, nataša bekvalac
foto: printscreen

Poznato je da u porodici Bekvalac vladaju jako otvoreni i dobri odnosi, te da su jako duhovite i iskrene. Nataša se često šali kako na svoj tako i na račun svojih sestara.

Takođe i Zoi od svog prvog pojavljivanja otvoreno govori o odnosima sa tetkama, svojoj seksualnosti i finansijskim problemima zbog čega je prirasla srcu širem auditorijumu.

Podsetimo, Zoi je iznenadila javnost poslednjom numerom pod nazivom "Đavoli" gde se oprobala u kontraverznoj ulozi sa puno zanimljivih religioznih simbola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.