TEA TAIROVIĆ OSTALA ZAPREPAŠĆENA ZBOG PITANJA TVITERAŠA: Oštro odreagovala na zalaženje u NJENU INTIMU! (VIDEO)
Foto: Emilija Jovanović

ESPRESO TVITER!

TEA TAIROVIĆ OSTALA ZAPREPAŠĆENA ZBOG PITANJA TVITERAŠA: Oštro odreagovala na zalaženje u NJENU INTIMU! (VIDEO)

Ove nedelje je tvitove o sebi čitala naša mlada pevačica

Objavljeno: 13:27h

Došlo je vreme da se i atraktivna pevačica Tea Tairović u našoj emisiji Espreso tviter souči sa svim zlim, negativnim,ali i duhovitim i zanimljivim komentarima koji se pišu o njoj.

Tea Tairović
foto: Emilija Jovanović

I na pozitivne, ali isto tako i na negativne, harizmatična Tea odgovorala je potpuno opušteno i bez trunke sujete i kompleksa.

Ako to komentarišemo, zašto su onda poznate Sandra Afrika, Tea Tairović i takve poznate pevačice, je l zbog lepog pevanja? - glasilo je jedna pitanje sa tvitera.

- Rasplakala me je gospođa, suzi mi oko. Jako sam loše prihvatila ovaj komentar. Okej, svako ima pravo na svoje pogrešno mišljenje. Sandru i mene ne treba upoređivati, nismo ni slične, a što se tiče pevanja, neka gospođa opere uši! - na sebi svojstven i šaljiv način odgovorila je pevačica.

Jedno "intimno" pitanje je posebno zbunilo i zapanjio pevačicu, koja u tom trenutku nije znala, da li to da prihvati kao kompliment ili prosto da zaobiđe komentar?

Tea Tairović BOMBA! Ne znam da li su grudi njene, ali su desetka! - bila je konstatacija jednog tviteraša.

Tea Tairović
foto: Espreso Tviter

- Je l treba da odgovorim na ovo. Je l ovo pitanje ili? Ne, ovo je intimno pitanje, na ovo ne bih odgovarala. Ali, hvala najlepše. - vešto je odgovorila Tairovićeva.

Kako se dalje snašla i kako je odreagovala na sve komentare, pogledate u prilogu ispod i procenite sami. Uživajte uz prelepu i interesantnu Teu Tairović:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.