KANDŽE VIRUSA ZAROBILE NAŠU POZNATU GLUMICU: Imala je čudne SIMPTOME, obratite PAŽNJU!
Foto: Nemanja Nikolić

užas

KANDŽE VIRUSA ZAROBILE NAŠU POZNATU GLUMICU: Imala je čudne SIMPTOME, obratite PAŽNJU!

Svoje iskustvo ispričala je jednom prilikom a simptomi koje je imala nisu bili alarmantni

Objavljeno:

Glumica Nela Mihailović zarazila se korona virusom krajem oktobra prošle godine, kada su ona i starija ćerka dobile pozitivan test.

Svoje iskustvo ispričala je jednom prilikom a simptomi koje je imala nisu bili alarmantni.

- Negde od 20. oktobra je grlo počelo da me boli, ali to su bili identični simptomi kao svake godine kada me zakači neki virus koji prolazim na nogama. Tako sam i ovaj put bila na nogama, igrala sam predstavu, nisam imala nekih problema. Bilo mi je crveno grlo, imala sam čulo mirisa, ukusa, sve... Da bih 27. oktobra u pozorištu došla u kontakt sa jednim kolegom sa kojim se dugo nisam videla, a sa kojim sam bliska. Uzeo me je za ruku i poljubio me u ruku, ja sam vrlo brzo otišla, ali nisam otišla da operem ruke... I on meni već to popodne javi da je saznao da je koleginica prethodne večeri na predstavi dobila rezultat da je pozitivna, i da on ide da se testira... 28. mi već javlja da je pozitivan - ispričala je glumica.

Nela Mihailović
foto: Espreso

- Ja dobijam temperaturu 28. ujutro, već 29. radim test i 30. dobijam pozitivan test. Glava me je baš bolela, to je bilo specifično jer me inače jako retko boli glava, nemam te neke migrene... Neprijatan osećaj. To je trajalo dva dana i prestalo. Potom, tek za 6-7 dana gubim prvo čulo mirisa, a potom i čulo ukusa. Čulo ukusa mi se brzo vratilo, a čulo mirisa mi se dugo, dugo nije vratilo, čak i sada imam osećaj da nije kao pre.

- Uhvatio me je strah, jer mnogo toga ne znamo o ovom virusu i bio me je strah za decu - rekla je glumica kojoj je i starija ćerka bila pozitivna, a suprug i mlađa ćerka nisu.

Bonus video:

(Espreso / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.