DUŠICA SPASIĆ ĆE USKORO DOŽIVETI VELIKI TRANSFER: Pomenula PENZIJU, pa otvorila dušu i ispričala ISTINU!
Foto: Prinscreen

opa

DUŠICA SPASIĆ ĆE USKORO DOŽIVETI VELIKI TRANSFER: Pomenula PENZIJU, pa otvorila dušu i ispričala ISTINU!

Dušica je u emisiji „Premijera – Vikend specijal” otkrila šta to milionski auditorijum očekuje u narednom periodu

Objavljeno:

Voditelj Srđan Predojević je nakon 16 godina rada u Jutarnjem programu, odlučio da se oproba u nešto drugačijem formatu, ali će i dalje ostati deo informativne redakcije. Nakon nagađanja da će ponovo biti deo ružičaste televizije, ova medijska kuća je zvanično i potvrdila da će obnoviti saradnju sa Predojevićem na obostrano zadovoljstvo.

Zajedno sa koleginicom Dušicom Spasić, koja je takođe iskusno TV lice informativnog programa biće deo uredničkog Pinkovog informativnog kanala „Vesti“.

Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će imati još jednu emisiju koja će dati uvid u sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu „Vesti“.

Dušica je u emisiji „Premijera – Vikend specijal” otkrila šta to milionski auditorijum očekuje u narednom periodu.

Dušica Spasić
foto: Printscreen

– Od 8 sati ujutru već počinje sa emitovanjem, sa prvim vestima i tako sve do ponoći imamo živi program. Dosta kolega, većinom novih ljudi koje možda do sada niste imali prilike da vidite, biće i nekih koji su vam poznati od ranije sa Pinkovog prvog programa, a koji će sada raditi za televiziju Vesti. Ponosni smo na sve njih, a nadam se da ćete videti od ponedeljka o čemu pričam – rekla je Dušica, pa nastavila:

– Ono što je bitno jeste kviz „Istorijska vrteška”, počinje posle vesti, u 18:10, istorijsko politički kviz, napravili smo pet igara, imamo izuzetne takmičare i pozivamo ih još da se prijave. Napravili smo da izgleda i zanimljivo i edukativno, nismo se igrali sa pitanjima, pisao ih je istoričar, naš stručni konsultant. Ja sam bila malo iznenađena da se posle toliko godina vraćam u informativni program u smislu vesti, taman da još nekoliko godina to radim i početak i kraj karijere da mi bude obeležen time, da mogu u penziju – rekla je Dušica Spasić.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.