DOK SE JOVICA BORIO ZA ŽIVOT, MAJA GA JE VARALA JAVNO: Nakon novog SKANDALA ponovo se oglasio i rekao nešto BITNO!
Foto: printscreen

opa

DOK SE JOVICA BORIO ZA ŽIVOT, MAJA GA JE VARALA JAVNO: Nakon novog SKANDALA ponovo se oglasio i rekao nešto BITNO!

Kada je to saznala Maja je momentalno doživela nervni slom i počela da plače i javno zapretila bivšem vereniku

Objavljeno:

Tokom sinoćne “Igre istine” Marko Đedović rekao je Maji Marković da su u javnost izašli njeni kompromitujući snimci gde ona sedi na međunožju svog nekadašnjeg verenika Jovice Putnikovića i moli ga da imaju odnose pred svojim maloletnim detetom.

Kada je to saznala Maja je momentalno doživela nervni slom i počela da plače i javno zapretila bivšem vereniku da će izneti razne informacije koje ima o njemu. Za sve to vreme uz nju je bio njen sadašnji dečko Alen.

Posle drame koja je nastala u Šimanovcima, Pink.rs je pozvao Jovicu kako bi saznali kako on reaguje na pretnje bivše verenice.

Maja Marković
foto: Youtube

“Optužuje mene, a ja s tim nemam veze. Posle udesa koji sam imao, telefon mi je završio na popravci u servisu, a posle Boga pitaj gde su sve te fotke i klipovi iz telefona završili i kako se to proširilo. Nisam nigde puštao nikakve snimke, niti pojma imam kako je to dospelo u javnost”, objasnio je Jovica, koji je šokiran Majinim pretnjama.

Jovica je rekao da ga vređa što misli da je on izbacio pomenute snimke.

“Posle toga što mi je uradila sa Alenom i svih afera, sada me vređa i preti, a ja to nisam ni izbacio. Pa, šta da kažem? Sad me još više vređa to što priča i mene okrivljuje, a ja s tim nemam veze. Opet me napada i dodatno povređuje psovkama, a ništa nisam uradio. Što se tiče tih pretnji da će progovoriti, da može da me uništi , ništa ne postoji što se već ne zna, ne postoji nikakva informacija tog tipa”, zaključuje Putniković za Pink.rs.

Bonus video:

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.