MAJKA EDITE ARADINOVIĆ IZGLEDA KAO SVETSKA LEPOTICA: Retko možemo da je vidimo u javnosti, NEVEROVATNA SLIČNOST!
Foto: printscreen

divno!

MAJKA EDITE ARADINOVIĆ IZGLEDA KAO SVETSKA LEPOTICA: Retko možemo da je vidimo u javnosti, NEVEROVATNA SLIČNOST!

A možda je ovom objavom Teodora htela nešto da nam poruči... da li je tako pokazaće vreme.

Objavljeno:

Edita Aradinović jedna je od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a javnost ju je upoznala po izvođenju brojnih hitova, kako kada je bila deo grupe "Ministarke", tako tokom samostalne karijere.

Edita je ovaj put podelila uspomenu na svom Instagram profilu, slike na kojim se nalaze njeni roditelji nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Na slici gde se nalazi njena majka, jasno se može videti na koga je pevačica nasledila lepotu.

Edita Aradinović
foto: Instagram

Aradinovićeva se našalila i napisala da njena majka ne zna ni ton da ubode, ali ono što je primetno jeste da ona izgleda perfektno i da je izuzetno prirodna i lepa žena.

Edita Aradinović
foto: Instagram

Da su Editini roditelji izuzetno atraktivni pokazuje fotografija na kojoj se nalazi i njen otac, koji zaljubljeno gleda svoju suprugu. Izražene crte lica i dobra linija definitivno su nešto što krasi porodicu Aradinović.

Pevačica nikada nije imala problem sa kilogramima, već iz dana u dan sve bolje izgleda. Edita ne krije da redovno vežba i hrani se zdravo, ali nakon ovih fotografija jasno je da za svoj izgled mora da zahavli i genetici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.