BILO MI JE TEŠKO! IVAN BEKJAREV JOJ JE BIO VIŠE OD PROFESORA: Iva Štrljić o odnosu sa preminulim glumcem!
Foto: Nemanja Nikolić

niste znali!

BILO MI JE TEŠKO! IVAN BEKJAREV JOJ JE BIO VIŠE OD PROFESORA: Iva Štrljić o odnosu sa preminulim glumcem!

Priznala i da li joj je pomoglo to što je ćerka glumca

Objavljeno: 16:39h

Glumica Iva Štrljić gostovala je u emisiji “Premijera” i otkrila da joj u karijeri nije mnogo pomoglo to što je ćerka glumca Milana Štrljića.

“Ja ne mogu da kažem da je meni bilo lakše, to će reći svako ko mene zna sa klase. Moj tata ne živi ovde, nego u Hrvatskoj. Izborila sam se sama za sebe i sada mi je drago. Ne mogu da kažem da je bilo lako, bilo mi je teško”, rekla je Iva.

Kako je diplomirala u klasi profesora Ivana Bekjareva, osvrnula se i na odnos sa njim.

Ivan Bekjarev
foto: printscreen

“On je bio naš profesor, ja njega poznajem celog života. Bio je i moj prijatelj. Pamtim sve ono čime nas je obučavao, kada govorim o sceni, a pamtim i neke životne odluke. Mi smo mnogo kafa popili, bili smo na ručkovima, njemu sam mogla da se poverim bolje nego nekoj prijateljici. To je više od profesora”, istakla je glumica u emisiji.

Ne krije ni to da joj je veoma teško pao razvod njenih roditelja.

“Ja sam tada imala nekih 15 godina kada je sve to počelo da se događaja. Druga stvar, trenutak kada se to dešava je – rat. Ja sam imala bućkuriš emocija. Rat je, tata odlazi, mama je ovde, ja sam rastrojena… Vi se kao dete u tom trenutku osećate krivim, šta god da odaberete”, izjavila je Štrljićeva u Premijeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.