TELO PRONAŠLI U SEPTIČKOJ JAMI: Našeg glumca su u životu pratile tragedije i tragično je završio!
Foto: youtube printscreen

TUŽNO!

TELO PRONAŠLI U SEPTIČKOJ JAMI: Našeg glumca su u životu pratile tragedije i tragično je završio!

U početku nije bilo dovoljno dokaza.

Objavljeno: 15:25h

Hrvatski glumac Josip Zovko poginuo je u aprilu 2019. u saobraćajnoj nesreći kada je njegov automobil udario u drugo vozilo.

Ta vest mnoge je šokirala, a samo dve godine pre toga tragična sudbina snašla je i njegovog brata.

Naime, Ante Zovko koji je bio trgovac automobilima, nestao je u maju 2017. godine, a policija je njegovo telo pronašla nakon 40 dana potrage.

Ubijen je u garaži svog poslovnog partnera Rudolfa Ožića Bašića, a zatim je bačen u obližnju septičku jamu, pisali su tda mediji, a preneo Pulsonline.

zabava, zvezda, glumac, Josip Zovko
foto: youtube printscreen

Kako se dalje navodi, policija je pretraživala septičku jamu ispred Ožićeve kuće dok je tražila Antea, ali tada ništa nisu našli.

Tragična sudbina snašla je i njegovog brata sredinom 2017. godine. Ante Zovko, tada 46-godišnji trgovac automobilima, nestao je 26. maja 2017, a policija ga je pronašla posle 40 dana potrage. To se dogodilo nekoliko dana nakon njegovog nestanka, stoga telo tada nije isplivalo na površinu.

U početku nije bilo dovoljno dokaza da je ubica Ožić, koji je takođe bio trgovac automobilima, već su ga tretirali kao svedoka. Ipak, tri puta je menjao iskaze i davao je neprecizne informacije, preneo je pomenuti medij.

Nakon toga, policija počinje da ga tretira kao osumnjičenog, što ga je navelo da pokuša sebi da oduzme život. Zbog toga je smešten na psihijatriju, međutim, čim je pušten, sutradan se obesio na verandi svoje porodične kuće.

Pronađena je i oproštajna poruka u kojoj je napisao da su za njegov potez krivi finansijski problemi. Naime, Ožić je Zovku dugovao čak 45 hiljada kuna, pisali su tada mediji.

To je navelo policiju da ponovo pregleda septičku jamu i tada su pronašli Zovkovo telo. Rudolf je Zovku najpre ispalio jedan hitac u srce, a atim i drugi – u leđa.

Josipa Zovka publika najbolje pamti po ulogama u filmovima i serijama kao što su: Ante se vraća kući, Naši i vaši, Bitange i princeze, Verujem u anđele i drugim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.