SAVREMENA PEPELJUGA! IZVUKAO JE IZ KANDŽI DROGE I ZATVORA!Manekenka čeka 4. dete sa 30 godina STARIJIM MILIJARDEROM
Lena Perminova, Foto: Printscreen/Instagram/LenaPerminova

FILMSKA PRIČA!

SAVREMENA PEPELJUGA! IZVUKAO JE IZ KANDŽI DROGE I ZATVORA!Manekenka čeka 4. dete sa 30 godina STARIJIM MILIJARDEROM

Nedavno je saznala pol četvrtog deteta

Objavljeno:

Bivša ruska manekenka Lena Perminova (34) pohvalila se na društvenim mrežama najnovijim fotografijama sa trudničkim stomakom.

Naime, lepa Ruskinja čeka četvrto dete sa suprugom Aleksanderom Lebedevim (61) i skoro svakog dana objavljuje fotografije sa trudničkim stomakom.

Ona je otkrila da ovog puta čekaju dečaka, a iz braka sa bogatašem već ima ćerku Arinu i dva sina - Igora i Nikitu.

Nedavno je objavila fotografiju u toplesu na kojoj je istakla trudnički stomak, a grudi je prekrila rukama, pa je napisala zanimljiv opis.

- Svaki put se zapitam koliko je genijalno žensko telo. Već četvrti put mi se dešavaju ove uzbudljive promene i svaki put ih volim sve više i više! - zaključila je lepotica.

Inače, Lena je sa 16 godina odlučila da napusti roditeljski dom u Novosibirsku i nije ni slutila da će upasti u neviđene probleme, ali ni da će joj se nakon toga život pretvoriti u bajku koju danas živi.

Lena Perminova je po odlasku iz porodičnog doma počela da prodaje ekstazi po klubovima, jer se zaljubila u znatno starijeg muškarca zbog kog je to radila.

Uhapšena je, a i pored pristanka da sarađuje sa policijom nije joj garantovana nikakva zaštita. Osuđena je, završila je u zatvoru, a diler koga je ocinkarila pretio joj je smrću.

- U ruskom pravnom sistemu ne postoji nagodba sa doušnicima niti zaštita svedoka pa je osuđena na šest godina zatvora. Ja sam u tom trenutku radio na kampanji za donošenje zakona o zaštiti svedoka i njen otac mi je poslao pismo. Upoznao sam njega i Elenu, a počeli smo da se zabavljamo tek nekoliko godina kasnije - rekao je svojevremeno Elenin sadašnji muž, bivši KGB-ov agent i ruski milijarder, filantrop i medijski mogul Aleksander Lebedev.

Međutim, njihova ljubav nije počela odmah nakon što ju je izbavio iz zatvora.

Lena je započela modnu karijeru slikavši se za "Plejboj", nakon čega se vinula u vrh svetske mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a potom je započela vezu sa Aleksanderom. U braku su već 15 godina, imaju troje dece i čekaju četvrto, a u Rusiji ih veoma vole.

Lena, koja nekad nije imala za čokoladu, danas uživa u bogatstvu, pošto je Lebedev jedan od najbogatijih ljudi Rusije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.