JAVNOST ZABRUNUTA ZBOG ZDRAVSTVENOG STANJA STANIJE DOBROJEVIĆ: Objavila fotku koja je pokrenula lavinu komentara!
Foto: Printscreen

ŠOK!

JAVNOST ZABRUNUTA ZBOG ZDRAVSTVENOG STANJA STANIJE DOBROJEVIĆ: Objavila fotku koja je pokrenula lavinu komentara!

I dok većina na zimovanje dolazi zabundana od glave do pete, Stanija je na Zlatiboru pozirala u miniću i topu koji je posebno naglasio njene silikonske grudi

Objavljeno: 10:58h

Nema zime za starletu Staniju Dobrojević (35). Srpska Kim Kardašijan odlučila je da iskoristi slobodne trenutke za odlazak na skijanje. Naravno, u nesvakidašnjem izdanju.

I dok većina na zimovanje dolazi zabundana od glave do pete, Stanija je na Zlatiboru pozirala u miniću i topu koji je posebno naglasio njene silikonske grudi. Neki pratioci komentarisali su kako starleta objavljuje degutantne fotografije, a bilo je i onih koji su se ozbiljno zabrinuli za njeno zdravlje.

1 / 2 Foto: Instagram

- Pa ženo, goli su ti bubrezi. Dobićeš upalu pluća. Pokrij se malo - samo su neki od komentara ispod fotografije. Stanija, baš poput svetskih faca, nije obraćala pažnju na prozivke.

Inače, srpski mediji pišu da će Stanija uskoro postati deo najkontroverznijeg rijalitija na Balkanu - Zadruge. Brojni gledaoci s nestrpljenjem očekuju njen ulazak jer ima neraščišćene račune sa dva najjača rijaliti igrača.

Reč je o Vladimiru Tomoviću, Stanijinom bivšem dečku i Kristijanu Goluboviću, bivšem robijašu protiv kojeg je podnela krivičnu prijavi zbog pretnji smrću.

Nedavno je otkrila i da je zbog Kristijana izgubila 'vrtoglavih' skoro 12.000 evra, s obzirom na to da u rijaliti nije ušla u septembru prošle godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.