"POSLE ONOLIKO PLAKANJA..." Trudna manekenka JEDVA DOŠLA SEBI OD ŠOKA KOJI JOJ SE DOGODIO, ispričala sve detalje!
Foto: Printscreen/Instagram/ivanakorab

divno!

"POSLE ONOLIKO PLAKANJA..." Trudna manekenka JEDVA DOŠLA SEBI OD ŠOKA KOJI JOJ SE DOGODIO, ispričala sve detalje!

Iznenadile je...

Objavljeno:

Manekenka Ivana Korab broji sitno do porođaja, a prijateljice su je iznenadile i priredile joj popularnu "bejbi šauer" žurku, koja se organizuje pre dolaska bebe na svet.

Ivana je u devetom mesecu trudnoće i čeka dečaka, a kako je sama priznala, iznenađenje koje su joj drugarice organizovale doživela je vrlo emotivno.

Ivana Korab
foto: Instagram

- Posle onoliko plakanja teško sam mogla da nađem sliku na kojoj iole delujem pristojno... toliko su me pogodile pažnjom i ljubavlju da ja nemam reči. Sestra moja, koja je do poslednjeg detalja sve isplanirala, i prijatelji koji su uz mene tu, uz svu ljubav koja može da se pruži - počela je trudna manekenka, pa nastavila:

- Znam da sam zbog hormona emotivnija nego inače, ali ja prosto mislim da sam bogata osoba sa ovakvim ljudima u mom životu i da takve stvari treba pokazivati jer ljubav, osmeh, lepa reč, podrška, su fundamentalne stvari koje vrede u životu.

Ivana je, podsetimo, godinama živela u Americi, ali se tokom trudnoće vratila u Srbiju, gde se posvetila i poslu. Kako je nedavno otkrila, u Beogradu je otvorila butik, a planira da otvori i restoran.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.