LAŽNI PRIJATELJI?! POSLE DŽEJEVE SMRTI, NIKO SA ESTRADE JE NIJE POZVAO: Marija Ramadanovski otvorila dušu!
Džej i Marija Ramadanovski, Foto: Instagram printscreen/marija_ramadanovski

lažni sjaj!

LAŽNI PRIJATELJI?! POSLE DŽEJEVE SMRTI, NIKO SA ESTRADE JE NIJE POZVAO: Marija Ramadanovski otvorila dušu!

Džejeva ćerka rešila je da se upusti u muzičke vode...

Objavljeno:

Marija Ramadanovski, ćerka preminule legende folk muzike Džeja Ramadanovskog, rešila je da krene njegovim stopama i sama se upusti u muzičke vode.

Džej Ramadanovski
foto: printscreen

- Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unapred - ispričala je Marija, a zatim se osvrnula na izjave pojedinih pripadnika estrade koji su javno nudili pomoć Džejevoj porodici nakon njegove smrti.

- Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u poslednje vreme ga niko nije zvao niti su se viđali.

- Mene niko nije zvao jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom decom, nisam deo estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem - dodala je Ramadanovska.

- Ne bih da davim pričama o sebi, da iskačem ljudima iz frižidera. Sada nemam povod da pričam o sebi, još uvek nisam pevačica. Ne volim da se eksponiram jer nema razloga. Kada budem nešto snimila, kada se budem bavila javnim poslom, tada ćemo imati povoda za priču.

- Ne mislim da sam trenutno javna ličnost. Nadam se da ću ispuniti svoju i tatinu želju da snimim tu pesmu, a posle ćemo lako - zaključila je Marija.

Bonus video:

(Espreso / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.