MNOGI SU OBOŽAVALI NJENE PROVOKATIVNE I NESVAKIDAŠNJE PESME,A ONDA SE POVUKLA: Alka Vuica otkrila detalje iz života
Foto: Demir Dervišagić

konačno!

MNOGI SU OBOŽAVALI NJENE PROVOKATIVNE I NESVAKIDAŠNJE PESME,A ONDA SE POVUKLA: Alka Vuica otkrila detalje iz života

Iskreno o svemu...

Objavljeno:

Pevačica čije su provokativne i neobične pesme obožavali mnogi u Srbiji, Alka Vuica, posle mnogo godina nepojavljivanja u našim medijima ovog jutra govorila je na K1 televiziji.

Ona se u program uključila iz Umaga i sa prepoznatljivim osmehom i uvek duhovitim dosetkama govorila je o tome šta sada radi i kada će doći u Beograd.

alka vuica
foto: Youtube

- Čekam neka bolja vremena da objavim nove pesme, jer mi se čini da je sada sve što pustiš kao da si bacio ako nemaš priliku da svoj rad promovišeš. Moja poslednja pesma „Depresija“ je nastala u saradnji sa mojim sinom i odlikuje je moderniji zvuk – kazala je Alka Vuica u emisiji „Kec na jedanaest“.

– Naravno da se spremam da dođem i u Beograd, poslednji put sam bila u jesen 2019, pre epidemije kovida. Mnogo me zanima to rusko cepivo i volela bih da znam mogu li strani državljani da je prime u Beogradu? Ovi naši nešto filozofiraju, ali evo baš sam jutros čula da će izgleda i ruska vakcina biti dostupna u Evropskoj uniji. Ne želim ništa kinesko, pa ni vakcinu – kazala je poznata pevačica.

Ona je objasnila i da je „multipraktik umetnik“, a da je za to dobrim delom zaslužna činjenica što je ona „socijalističko dete iz stare Jugoslavije“.

Mi smo odgajani kao svestrane socijalističke ličnosti, pa smo tako učili da vezemo goblene, imali smo domaćinstvo, i svašta sam naučila da radim. Svaka drugarica morala je sve da zna – kazala je u svom maniru Alka. – Pisala sam mnogo za druge, legendarne pesme koje mnogi i danas vole kao što su „Gdje Dunav ljubi nebo“, „Hajde da ludujemo“, „Danas sam luda“... Pišem i danas za Ninu Badrić, Tonija Cetinskog. Ali, htela sam da imam i svoju karijeru. Trenutno radim na svojoj novoj knjizi, a biće i novih pesama.

Sa gledaocima televizije K1 Alka je podelila i neke od najemotivnijih trenutaka u životu, a jedan od njih, koji joj se urezao u pamćenje, dogodio se na koncertu njenog kolege Tonija Cetinskog.

Toni Cetinski
foto: Promo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.