OŠTRI NAPADI NA JLO ZBOG NEOBIČNOG STAJLINGA: Prozvali je da je LAKA ŽENA, gori internet od komentara!
Foto: Profimedia

šta vi mislite?

OŠTRI NAPADI NA JLO ZBOG NEOBIČNOG STAJLINGA: Prozvali je da je LAKA ŽENA, gori internet od komentara!

"Ono što je obukla Džej Lo je užas", "Da li je moguće da je obukla uski top, helanke i čizme za lake žene na Superboulu?", "Šta se desilo sa stilom?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama

Objavljeno:

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) i njen verenik Aleks Rodrigez (45) su bili gosti na Superboulu samo godinu dana nakon što je pevačica nastupila na poluvremenu pomenutog događaja sa koleginicom Šakirom.

Naime, 51- godišnja pevačica je uslikana u Tampi u "Luj Viton" topiću i helankama, preko kojih je nosila "Šanel" kaput, dok je na ušima nosila srebrne "OTT" minđuše.

Ona i Arod su u Tampu stigli privatnim avionom, a fanovi su negativno komentarisali stajling i frizuru latino dive.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Ono što je obukla Džej Lo je užas", "Da li je moguće da je obukla uski top, helanke i čizme za lake žene na Superboulu?", "Šta se desilo sa stilom latino dive?", "Mogla je da se isfenira, a ne čupava da dođe na ovakav događaj", "Ovo je baš bezveze, bolje u patikama da je došla", bili su komentari na društvenim mrežama.

S druge strane, Aleks je obukao belo odelo i nosio je crnu zaštitnu masku na licu, a svi komentarišu da latino šmeker izgleda odlično. Strani mediji pišu da je 7.500 ljudi koji su radili na ovom projektu vakcinisano protiv Covida-19.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Dženifer je na Superboulu nosila natpis sa rečima podrške zdravstvenim radnicima.

- Hvala, zdravstveni heroji - piše na plakatu s kojim se slikala Džej Lo.

Podsetimo, Dženifer je na poluvremenu Superboula nastupila prošle godine, kada joj se na sceni pridružila i njena ćerka koju ima iz braka sa Markom Entonijem.

Mnogi komentarišu da je to bio jedan od najboljih nastupa na ovom događaju u poslednjih 10 godina, kao i da je njena i Šakirina energija "opila" sve gledaoce, pa sada mnogi kažu da je pomenuti performans bio znatno bolji od ovogodišnjeg.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.