Kakav bre Veljko i Šijan?! Balašev sin je daaaleko lepši i opasniji! Složio bi ih u 2 udarca!  (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Ni nalik na tatu

Kakav bre Veljko i Šijan?! Balašev sin je daaaleko lepši i opasniji! Složio bi ih u 2 udarca! (FOTO)

Nedavno je zahvaljujući Aleksi najpoznatiji MMA borac Geri Gudridž došao u Srbiju
Objavljeno: 11:16h

Gudridž je po dolasku pomogao mališanima u Dečjem selu.

- On i ja smo se dopisivali nekoliko meseci i kada sam mu objasnio problem Dečjeg sela, poželeo je da dođe, jer je i sam imao teško detinjstvo. Rekao mi je da putuje po svetu i da pomaže deci, ali i da je posebno zavoleo Srbiju, te da mu je postala draga kao Japan i Brazil - kaže Aleksa Balašević, koji se od malih nogu profesionalno bavi rvanjem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sin kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, ima samo 21 godinu, a posvećen je humanitarnom radu, pisanju tekstova pesama, ali i sportu pre svega.

U njegovoj porodici svi su umetnički nastrojeni, a kada je Aleksa počeo da se bavi rvanjem, roditelji ga, kaže, nisu podržali da se bavi ovim „opasnim” sportom.

- U početku su se jako plašili i nisu me podržavali, s obzirom na to da sam na svom prvom meču polomio nos. Ipak, srećom po mene, tada sam pobedio, pa je to bio dodatni motiv za sve. Ali, kada su videli koliko je taj sport atraktivan i koliko su ti sportisti poštovani ljudi u svetu sporta, onda su mi dali punu podršku - kaže Aleksa, koji pored rvanja gaji svoju umetničku stranu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.