BEJBI BUM! TAMARA ĐURIĆ ZA ESPRESO NAJAVILA PROŠIRENJE PORODICE!Sa novom životnom ulogom usledile su VELIKE PROMENE
Tamara Đurić, Foto: Sonja Spasić

espreso intervju!

BEJBI BUM! TAMARA ĐURIĆ ZA ESPRESO NAJAVILA PROŠIRENJE PORODICE!Sa novom životnom ulogom usledile su VELIKE PROMENE

"Sada sam samo dobila svoje koje volim više i od sebe".

Objavljeno: 12:30h

Starleta Tamara Đurić porodila se početkom januara i na svet donela ćerku, kojoj su njen izabranik Nikola i ona dali ime po mami.

Iako uživa u roditeljstvu i novoj životnoj fazi, tokom trudnoće i te kako vodila računa o izgledu, pa joj zato nije trebalo mnogo da bude "ona stara".

Ekskluzivno za naš portal otkrila koji je recept koristila kako bi povratila liniju nakon porođaja u tako kratkom roku i u čemu je tajna.

- Ja stalno ponavljam, samo umereno. Umerenost je ključ uspeha o čemu god da pričamo. Radila sam sve sto želim, jela sve sto mi se jede trenirala koliko mi je prijalo i eto, ništa teško.

Tamara Đurić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, novopečena mama je ćerkici dala ime po sebi, što je začudilo širu javnost. Upitali smo je koji je razlog i značenje takve odluke.

- Zato što sam ja sebi najsavršenija i ime mi je najsavršenije. To je deo mene i hoću da posle mene ostane još jedna Tamara koja će biti savršena kao njena mama.

Ističe da je uloga majke nije promenila i da je samo upotpunila njen život ali da je sposobnost dobre organizacije od izuzetne važnosti. Nekadašnja rijaliti učesnica uživa u majčinstvu, a mnoge je raznežila novim trenucima provedenim sa naslednicom.

Tamara nam je opisala kako izgleda jedan njen prosečan dan.

- Nije me promenila uloga majke. Ja sam uvek bila dobar i emotivan čovek i volela decu. Sada sam samo dobila svoje koje volim više i od sebe. Ja sam jako posvećena njoj ali isto tako nisam prestala do vodim računa o sebi. Znači probudimo se mazimo, volimo, biramo odevnu kombinaciju onda ručkamo. Kada je uspavam, onda moja mama, u koju imam beskrajno poverenje, preuzme brigu dok ja završavam obaveze.

Nije se libila da odgovori na jedno intimno pitanje koje se tiče proširenja porodice i otkrila da bi želela da ima više naslednika.

- Rano je još za drugo ali biće sigurno i drugo i treće.

Tamara Đurić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako epidemiološka situacija u svetu još nije stabilna Tamara se osvrnula i na vakcinaciju koja se sprovodi širom planete povodom suzbijanja Korona virusa.

Tamara Đurić
foto: Instagramscreen

Ona podržava vakcinaciju i izgradila je skroz odgovoran stav prema svim merama koje se sprovode.

- Naravno da moramo da steknemo kolektivni imunitete, moji roditelji su se vakcinisali i ja ću kad prestanem da dojim Tamaru.

Tamara Đurić
foto: Printscreen

Neretko je i sama pričala o nasilju, te nam je prokomentarisala novonastalu aktuelnu priču kako je Miroslav Mika Aleksić navodno zlostavljao svoje učenice među kojima se prva istakla i javno priznala, glumica Milena Radulović.

- Rekla sam da ako je to stvarno tako kako devojke tvrde, onda idemo sledeće metode: sečenje genitalija, sakaćenje i mučenje do smrti. Ne, nije surovo! Baš tako i to javno.

Nisi sama, Stop nasilju nad ženama, stop nasilju, tiče me se, Milena Radulović, Silovanje
foto: Profimedia, Espreso Ilustracija

Bonus video:

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.