ĐORĐE DAVID IZNEO ŠKAKLJIVE DETALJE SVOG BRAKA: Već godinama živi odvojeno OD ŽENE I ĆERKE, razlog otkriven!
Foto: printscreren

šok

ĐORĐE DAVID IZNEO ŠKAKLJIVE DETALJE SVOG BRAKA: Već godinama živi odvojeno OD ŽENE I ĆERKE, razlog otkriven!

Roker je rekao da ima devojku, a ne suprugu, koja dobro razume njegov posao..

Objavljeno: 11:30h

Đorđe David živi odvojeno od partnerke Ane i ćerke Staše, a taj “moderan” porodičan život stalno intrigira javnost, pa je objasnio zašto je tako.

Roker kaže da voli kada uđe u stan da sve skine sa sebe i okrene se kreativnom radu, zbog čega misli da ne bi bio dobar otac ukoliko bi živeo porodičnim životom.

– Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima. Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna jako inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotou, a za drugo redovno igram lutriju, pa će mi se valjda i ona desiti – kroz osmeh je rekao David i dodao:

– Ja sam kao mator čovek dobio dete i ti matorog čoveka ne možeš da menjaš. U ovom poslu u kom se nalazim da bih bio dobar detetu i svojoj Ani, moram da imam oduška za sebe i za svoju kreativnost. Živimo odvojeno jer čim uđem u stan sve skidam sa sebe, jer mi je moj kvadrat – moja sloboda, gde dajem sebi za pravo da se opustim i ostavim sve probleme, zadatke i obaveze na trenutak po strani. Imati bend, raditi “Zvezde Granda”, imati obaveze da radiš sa kandidatima, biti posvećen svom poslu i tačan u svemu je jako zahtevno. Treba da budeš na svim poljima iznad proseka, to izaziva ogromnu odgovornost i moram da imam taj trenutak da se opustim. Odmah čim uđem u stan tražim tu slobodu, to je moj fetiš i moj momenat koji mi puni baterije. Tu stavljam mozak na čiviluk i osvežavam neke druge ideje, svoj bezobrazluk i sve što me inspiriše – priznao je roker. Đorđe je zagazio u šestu deceniju, ali ga to ne sprečava da živi punim plućima. Kako bi ostao u formi, trenira redovno, te je to još jedan dokaz da voli da se posveti sebi.

– Idem u teretanu četiri dana u toku nedelje, jer imam toliko obaveza da svaki slobodan trenutak koristim za vežbanje i zdrav život. Poenta je da psihofizički budeš spreman za život, to je preko potrebno u ovom trenutku, kad oko nas vladaju virusi. Zato toplo preporučujem svakome da se aktivira, mnogima sam to pričao i posle su mi zahvaljivali koliko im se život nabolje promenio samo jer su krenuli da vežbaju – tvrdi David za “Blic”

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.